„Psihologia Violenței Domestice”

0
199

Din nefericire, violența domestică nu e deloc un fenomen necunoscut în țara noastră, ba chiar am putea spune că are „tradiție”. Pentru a înțelege, mai ales, care sunt mecanismele psihologice ce stau în spatele acestor tratamente degradante, care prejudiciază viața de familie și pun în pericol sănătatea și integritatea membrilor ei, Asociația Studenților Mediciniști din Oradea (A.S.M.O.) organizează o conferință publică pe tema violenței domestice.

Proiectul „Psihologia Violenței Domestice” face parte din inițiativele departamentului SCORP, Departamentul pentru Drepturile Omului și Pace al organizației studenților mediciniști. Scopul webinarului este, după cum spune președinta ASMO, Yasmina-Aicha Bouit, „Deschiderea unor discuții etice pentru înțelegerea fenomenului, din dorința de diminuare a acestui tip de comportament”. La discuții va participa și un psiholog, al cărui rol este acela de a le vorbi tinerilor despre mecanismele psihologice care determină astfel de atitudini și de a răspunde întrebărilor puse de participanți.

Evenimentul se va desfășura online, sub forma unui webinar, pe platforma ZOOM , în data de 23 noiembrie 2021, începând cu ora 20.00.

Pentru participa la această activitate a A.S.M.O., cei interesați trebuie să completeze următorul formular de înscriere: https://forms.gle/cKzWEnGePk8Lr3z6A.

Data limită de înscriere este 22 noiembrie 2021, ora 20:00.

A.S.M.O. precizează că datele cu caracter personal, comunicate cu prilejul participării la acest proiect, pot fi utilizate strict în scop profesional!

Biroul de Comunicare la Universității din Oradea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.