„De ce judecăm persoanele cu tatuaje și îmbrăcate provocator?”

0
492

Asociația Studenților Mediciniști din Oradea (A.S.M.O.) va fi gazda unei noi dezbateri, online, pe teme de mare interes pentru tineri: tatuajele și ținutele provocatoare. Webinarul, care face parte din seria de activități dedicate „Zilelor SCORP” (Departamentul pentru Drepturile Omului și Pace din cadrul organizației studenților mediciniști) poartă titulul: „De ce judecăm persoanele cu tatuaje și îmbrăcate provocator?”.

Președinta A.S.M.O., Yasmina-Aicha Bouit, spune că: „Scopul acestui seminar este acela de a înțelege, din punct de vedere psihologic, de ce judecăm persoanele care s-au tatuat sau pe acelea care abordează ținute mai îndrăznețe și ce putem face pentru a normaliza reacția societății față de acești oameni, în ultimă instanță, pentru a înceta să-i discriminăm”. La eveniment va lua parte și un psiholog, rolul său fiind acela de a prezenta mecanismele de gândire care ne fac să-i condamnăm pe cei tatuați sau pe aceia care abordează ținute excentrice. „Desigur, specialistul va răspunde eventualelor întrebări puse de participanți”, precizează președinta A.S.M.O.

Conferința este deschisă publicului.

Dată limită de înscriere: 23 Noiembrie, ora: 20.00.

Discuțiile vor avea loc pe platforma ZOOM , în 24 noiembrie 2021, de la ora 20.00.

Cei care doresc să ia parte la seminarul online trebuie să completeze următorul formular de înscriere:

Ca de fiecare dată, organizatorii precizează că datele cu caracter personal, utilizare cu prilejul participării la evenimentele A.S.M.O., pot fi utilizate doar în scopuri stric profesionale, în cadrul acestui proiect.

Biroul de Comunicare al Universității din Oradea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.