„Putin mai are de trăit cel mult un an și jumătate. Fie va avea o moarte violentă (împușcat, otrăvit sau lăsat fără aer în buncăr), fie va fi răpus de cancer”

0
158

Ucraina va câștiga în cele din urmă războiul cu Rusia, însă ostilitățile se pot prelungi până spre sfârșitul anului 2022 sau poate și mai mult. Perioadele de armistițiu vor alterna cu noi atacuri, ucrainienii trecând la ofensivă pentru a-și elibera complet țara. Pe dictatorul Vladimir Putin îl așteaptă moartea, pentru asta existând mai multe scenarii. Toate acestea sunt prezise de un cunoscut astrolog ucrainean pe canalul Irina Horoscop Astrologie, preluat de site-ul Obozrevatel.com.

Potrivit astrologului ucrainean, dictatorul de la Kremlin va plăti în continuare un preț scump pentru agresiunea împotriva țării vecine. Vă prezentăm cele mai importante predicții astrologice legate de război și de soarta lui Putin.

Există două opțiuni pentru moartea lui Vladimir Putin:

1. „Prima este o moarte violentă. Adică, pot să-l împuște, să-l otrăvească sau să-i taie aerul din buncăr. O probabilitate foarte mare pentru a se întâmpla acest lucru va fi în primăvara-vara anului 2022”.

2. „Cu toate acestea, dacă nimeni nu are curajul s-o facă, atunci va muri de moarte naturală, din cauza unor boli, eventual din cauza cancerului, la sfârșitul anului 2023. Chiar și în cel mai pozitiv scenariu (pozitiv pentru Putin – n. red.), mai are de trăit un an și jumătate”.

„Spre sfârșitul lunii aprilie și în luna mai, Kremlinul va fi în disperare, ceea ce-l poate împinge să declanșeze un război global, care va grăbi sfârșitul Rusiei”

Astrologul prezice că Ucraina și Rusia vor încheia un acord de pace în luna aprilie. Documentul va provoca însă o mare nemulțumire în rândul cetățenilor, fiindcă sunt posibile concesii teritoriale. Tratatul nu va opri războiul, ci îl va transfera într-o „fază hibridă”.

  • „Federația Rusă va simți greul pierderilor din Ucraina în această lună. În plus, presiunea sancțiunilor asupra țării va crește. Coridorul de eclipsă de la sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai va aduce mari probleme Rusiei, până la separarea teritoriilor. Cu toate acestea, nu vorbim despre Donbass și Crimeea – «focarele» vor fi în alte regiuni”.
  • „În perioada de la sfârșitul lunii aprilie și pe parcursul întregii luni mai, Kremlinul va fi în disperare, ceea ce-l poate împinge să declanșeze un război global, care nu va face altceva decât să grăbească sfârșitul Rusiei. Dacă Putin decide să folosească arme nucleare, nu le va utiliza împotriva Ucrainei, ci va ataca alte țări, eventual Statele Unite ca potențial adversar”.

Potrivit astrologului, cea mai dificilă perioadă pentru Ucraina va fi august-septembrie 2022, când va începe o criză economică. Va lovi foarte tare buzunarele cetățenilor, fiind posibilă și reluarea ostilităților. În noiembrie și decembrie, situația se va schimba dramatic. Ucraina poate prelua controlul în Crimeea și Donbass. Sunt și vești bune.

  • „Vara lui 2023 va fi deosebit de bună pentru Ucraina. Țara va fi admisă în UE și, poate, chiar admisă în NATO, în ciuda posibilelor acorduri semnate. Vom fi un simbol al libertăţii în toată lumea. Pentru că Ucraina a luptat pentru asta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.