Rămânem liderul seriei după FC Bihor Oradea – CSM Sighetu Marmației 4-0 (2-0)

0
134

FC Bihor Oradea pare cea mai în formă echipă din Seria 10 și a obținut a doua victorie consecutivă în această primăvară în fața unui număr în creștere de spectatori. Dacă la partida cu CSM Satu Mare au fost circa 1000, acum pe o vreme frumoasă numărul spectatorilor a fost în jur de 1.300. dacă săptămâna trecută a marcat de două ori, acum orădenii și-au dublat norma.

Pe un gazon excelent, maramureșenii antrenați de Adrian Iencsi au început curajos partida cu un pressing agresiv, iar bihorenii au avut nevoie de vreo 10 minute să se organizeze mai bine. În acest răstimp, oaspeții au avut și o situație periculoasă: Tutuța a trimis un șut centrare din dreapta, Bob a respins în afara careului de unde Emanuel Dat a șutat din voleu, dar mingea a trecut pe lângă poartă (5).

Orădenii le-au luat pulsul oaspeților și au început să se apropie constant de poarta adversă. În minutul 10, Gheorghiță a pătruns în careu și a căzut în duelul cu un fundaș, dar arbitrul nu a fost impresionat. A dictat penalty în minutul următor când Gheorghiță a sărit și a fost împins de un adversar când se pregătea să reia cu capul. Lovitura de pedeapsă a fost transformată cu un șut puternic sub transversală de Tiberiu Serediuc (1-0). A fost declicul de care „roș-albaștrii” au avut nevoie pentru a pune stăpânire pe joc. Cu cinci minute înainte de finalul reprizei și-au dublat avantajul la o acțiune personală a căpitanului Marius Hosu, care a intrat în dribling în careu și a șutat plasat în stânga portarului (2-0). Imediat după reluarea părții a doua, FC Bihor și-a mărit ecartul. Serediuc a executat un corner de pe partea stângă, fundașul Andrei Gal a luat fața adversarului și a înscris din plonjon cu o lovitură de cap, dar s-a și accidentat din păcate și a fost înlocuit (3-0).
Oaspeții au reușit primul șut pe poartă în minutul 75 când bihoreanul Emanuel Dat a șutat puternic din lovitură liberă de la 25 de metri și Radu Bob a prins.

Fostul jucător de Liga 1 Tiberiu Serediuc și-a arătat clasa și a întregit un meci excelent reușind „dubla” în minutul 80 cu un șut frumos de la 14 metri plasat în dreapta portarului (4-0). De remarcat aportul important adus de Tiberiu Serediuc, jucătorul cu 190 de meciuri și 12 goluri în Liga 1, marcând două goluri și oferind o pasă decisivă.
A doua victorie consecutivă pentru „roș-albaștrii” care mai au de jucat sâmbăta viitoare în deplasare cu SCM Zalău. Sălăjenii au pierdut cu 0-5 în deplasarea de la CSM Satu Mare.

FC Bihor Oradea – CSM Sighetu Marmației 4-0 (2-0)
Au marcat: Tiberiu Serediuc 13 penalty, 80, Marius Hosu 41, Andrei Gal 50
FC Bihor: R. Bob – C. Jurj, A. Gal (54 Al. Popa), R. Farcaș, R. Gunie – G. Cherman, Cl. Petruș (64 Fl. Drăgan) – T. Serediuc, Ad. Popa (64 A. Hosu), A. Gheorghiță (72 A. Chindlea) – M. Hosu (54 Sg. Jurj). Antrenori: Florin Farcaș, Dorin Mihuț și Vlad Ghețe.
CSM Sighet: L. Cebotari – Cr. Catrina (72 V. Pătrășcan), R. Gherman, D. Dunca, G. Ardelean (72 G. Caba), A. Deivid (57 Jamal Amrichate), Em. Dat, C. Tutuța, R. Novoszekenszki, I. Pop (72 I. Bumbar), R. Serediuc (79 D. Gherman). Antrenor: Adrian Iencsi
Arbitri:
Observatori FRF: Ștefan Szilagyi (Satu Mare), Leontin Moga (Zalău).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.