S-au semnat contractele de execuţie pentru centurile Oșorhei, Sântandrei și Nojorid

0
58

Contractele pentru execuția lucrărilor la centurile din Zona Metropolitană Oradea au fost semnate joi, 2 februarie, la sediul Consiliului Județean Bihor, de către vicepreşedintele Mircea Mălan și Emanuel Reitmaier, director tehnic infrastructură, Divizia Timișoara, a firmei Porr Construct, care a fost desemnată câștigătoarea licitației. 

Un contract prevede execuția lucrărilor pe Lotul 1: Centura Oșorhei (5,8 km) și reabilitararea drumului județean DJ 767E Oșorhei – Copăcel (12,7 km), iar cel de-al doilea, execuția lucrărilor pe Lotul 2: Centurile Sântandrei (5 km) și Nojorid (8,4 km). 

Valoarea contractului pentru Lotul 1 este de 108.275.129,09 lei, fără TVA, iar al contractului pentru Lotul 2, de 84.394.118,95 lei, fără TVA. Termenul de execuție a fost stabilit la 18 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Finanțarea pentru proiectul „Creșterea accesibilității pe drumurile județene în Zona Metropolitană Oradea” va fi asigurată din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operațional Regional 2021 – 2027.

La semnarea contractului au participat: primarul comunei Oșorhei, Ioan Gligor, primarul comunei Sântandrei, Ioan Mărcuș, și viceprimarul comunei Nojorid, Cristian Tripa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.