Și deputații spun lucruri trăznite

0
212

Deputatul Mihai Lasca a trimis către Autoritatea Aeronautică Civilă o interpelare în care solicită să i se explice ce sunt „liniile albe de pe cer”, lăsate în urmă de avioane, „care este scopul pulverizării acestora pe cerul României, precum și cine efectuează aceste pulverizări”.

„Mai mulți cetățeni mi-au trimis înregistrări video cu privire la faptul că pe cer, deasupra și în imediata apropiere a zonelor în care aceștia locuiesc, se aflau foarte multe linii albe cu o lungime considerabilă, care persistau ore întregi, fără a se disipa în anumite zone cu o putere deloc neglijabilă. În consecință, vă solicit să comunicați dacă aveți cunoștință despre aceste „linii albe de pe cer”, ce reprezintă acestea și ce substanțe chimice conțin. De asemenea, vă solicit să comunicați scopul pulverizării acestora pe cerul României, precum și cine efectuează aceste pulverizări”.

Deputatul bihorean a trimis interpelarea către AACR la finalul lunii octombrie.

Autoritatea i-a trimis un răspuns ironic în care îl invită să folosească un cod QR pentru a accesa niște explicații în limba engleză de pe site-ul NASA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.