Steven Seagal și-a serbat ziua de naștere alături de „prietenii” săi ruși

0
197

Putin a dovedit că este un criminal, așa că prietenii lui occidentali din domeniul showbiz-ului l-au părăsit. S-a dezis de el francezul Gerard Depardieu, italianul Silvio Berlusconi, dar americanul budist, nu! Astfel, Steven Seagal, care e cunoscut pentru relația specială pe care o are cu Vladimir Putin, și-a aniversat 70 de ani la un restaurant de lux din Moscova. Actorul și-a invitat câțiva prieteni ruși, cărora le-a spus că sunt „familia” lui.

Steven Seagal, instantaneu de la ziua de naștere ținută la Moscova

Cetățeanul rus Steven Seagal, care este reprezentant special al Ministerului de Externe al Rusiei pe probleme legate de relațiile umanitare ruso-americane și de patrimoniu cultural comun, și-a serbat cei 70 de ani la un restaurant de lux din Moscova.

Actorul a avut alături câțiva prieteni ruși, printre care se numără Margarita Simonyan, redactorul-șef al televiziunii de stat RT (Russia Today), și jurnalistul Vladimir Soloviev, unul dintre cei mai mari susținători ai liderului de la Kremlin. Acesta din urmă a fost și translator la evenimentul aniversar, cu misiunea de a transmite mesajul lui Seagal pentru cei prezenți.

Fiecare dintre voi sunteți familia și prietenii mei. Și vă iubesc pe toți. Suntem împreună, și la bine, și la greu”, a spus actorul, conform The Guardian.

După invazia Rusiei în Ucraina, Seagal a declarat că „o entitate externă” cheltuiește sume uriașe de bani pentru propagandă pentru a provoca Rusia și Ucraina să fie în dezacord una cu cealaltă. „Rugăciunile mele sunt ca ambele țări să ajungă la o rezoluție pozitivă, pașnică, în care să putem trăi și să prosperăm împreună în pace”, a adăugat budistul Segal.

Steven Seagal, care are o relație bună cu Vladimir Putin, a primit cetățenia rusă în 2016. Actorul îl consideră pe președintele rus „unul dintre cei mai mari lideri din lume în viață”.

După anexarea Pensinsulei Crimeea, de către Armata rusă, actorul a avut o reacție total diferită de cea a colegilor săi de breaslă, considerând anexarea „foarte rezonabilă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.