Sucul de aronia – o minune a naturii cu sute de beneficii pentru sănătate

0
127

Numit de către cei mai mulți cercetători ca fiind printre cele mai sănătoase fructe de pe pământ, sucul din fructele de aronia păstrează toate proprietățile de vindecare. Fructele de aronia conțin cele mai importante vitamine și minerale în concentrații mari. Consumul acestora este recomandat ca metodă de prevenire a unor boli cu efecte devastatoare precum diabetul sau cancerul. De asemenea, acest fruct consumat în mod regulat oferă un plus de energie, întărește sistemul imunitar, combate stresul, contribuie la sănătatea oaselor și poate regla nivelul zahărului din sânge. 

Cea mai apropiată plantație de fructe de aronia se regăsește în comuna Lugașu de Jos, județul Bihor. Aici, fructele se cresc cu drag și spor de mai bine de 3 ani și sunt prelucrate cu mare grijă și răbdare într-un suc 100% natural, cu sute de proprietăți pentru sănătate.

Sucul de aronia – un suc minune cu o varietate de beneficii

Cu doar 100 ml în fiecare zi, după micul dejun sau prânz, sucul de aronia are proprietăți uimitoare și poate:

1. Reduce riscul de cancer

– aronia este foarte bogat în antioxidanții care luptă împotriva radicalilor liberi din sânge, din piele ori de la nivelul țesuturilor și a organelor. O acumulare de radicali liberi poate duce la apariția stresului oxidativ, care la rândul său poate determina anumite boli cronice precum bolile de inimă și cancerul. Prin urmare, aronia reprezintă un adevărat adversar împotriva cancerului datorită numărului mare de antioxidanți.

2. Susține sistemul imunitar

– datorită numărului mare de vitamine (A, B, C, P, K, E și Q) și minerale esențiale (Fier, Zinc și Calciu), sucul de aronia întărește sistemul imunitar. Bogat fiind în aceste vitamine, aronia reușește să stimuleze activitatea celulară și producția de colagen. Acest lucru are un impact foarte mare în viața noastră deoarece colagenul este responsabil pentru repararea organelor, celulelor și vaselor de sânge.

3. Scade tensiunea și reduce șansele de infarct

– datorită conținutului ridicat de potasiu, sucul de aronia scade tensiunea arterială și reduce considerabil șansele unui infarct miocardic. Acest consum, practicat în mod regulat îmbunătățește elasticitatea vaselor de sânge.

4. Ajută la reglarea glicemiei și previne apariția diabetului

– datorită proprietăților rezultate în urma procesului de extracție, sucul de aronia combate rezistența la insulină devenind astfel un adevărat aliat în prevenirea diabetului. De asemenea, antocianinele reprezintă acei pigmenți naturali care se regăsesc în proprietățile sucului de aronia și care s-au dovedit utili în tratamentul diabetului zaharat, dar și în scăderea riscului de obezitate și a bolilor de inimă. 

5. Ajutor de nădejde pentru digestie:

– având un conținut mare de fibre, aronia combate constipația, balonarea, diareea, protejează intestinele de bacterii și contribuie la o digeste eficientă.

Este foarte important că sucul nostru este 100% natural – fără aditivi, conservanți, zahăr sau coloranți – fapt pentru care reușim să păstrăm toate proprietățile de vindecare ale acestor fructe minune.

Un suc benefic atât pentru adulți, cât și pentru copii

Mineralele din suc le asigură micuților un sistem imunitar puternic, iar cantitatea de fier previne anemia feriprivă (cel mai întâlnit tip de anemie la copii, cauzat de carența de fier.)

Astfel, sucul de aronia asigură sănătatea întregii familii, de la mic la mare.

Acest produs consumat în mod regulat devine un susținător puternic al întregului organism! Fără doar și poate, aronia este un fruct excelent pentru corp și minte asigurând doza zilnică de vitamine, ca tu să te bucuri de toată savoarea naturii și de gustul unic al fructelor!

Sucul nostru este îmbuteliat în sticle de câte 1 litru și este foarte ușor de transportat. Astfel că, oriunde te-ai afla, prin intermediul firmelor de curierat, poți intra în posesia sucului nostru 100% natural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.