Tânără afgană ucisă de fraţii săi pentru că ducea o viaţă occidentală în Germania. Cadavrul a fost cărat în valize sute de kilometri

0
231

O tânără afgană a fost ucisă de fraţii ei în Germania, unde se stabilise de mai mulţi ani pentru că ducea o viaţă prea occidentală, relatează Bild. Sayed H., 26 de ani, şi Seyed H., 22 de ani sunt puşi sub acuzare în Germania pentru că şi-au ucis cu brutalitate sora după ce au convins-o să se întâlnească cu ei la Berlin. Cei doi sunt văzuţi pe camere cărând pe peronul gării geamantane negre. Maryam H., 34 de ani, avea doi copii, în vârstă de 10 şi trei ani, şi locuia în Germania din 2013, după ce a cerut azil în această ţară.  

Maryam H. și frații ei criminali

Fraţii nu au iertat-o pe sora lor că a divorţat de soţul violent, cu care se căsătorise la 16 ani, şi a intrat într-o nouă relaţie. Bărbaţii au sugrumat-o după care i-au dezmembrat cadavrul şi l-au transportat cu taxiul iar apoi cu trenui sute de kilometri până în Bavaria, unde locuia unul din el şi unde l-au şi îngropat. Potrivit acuzării, bărbaţii au vrut să-şi pedepsească sora „pentru modul ei occidental de viaţă, care nu corespundea ideilor lor arhaice despre onoare şi morală şi cu imaginea lor despre femei”. Fraţii se află în arest din august şi riscă închisoarea pe viaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.