UDMR arată că lucrează: vouchere de la 200 la 500 de lei în noul program „rabla pentru electrocasnice”!

0
210

Criza sanitară și cea guvernamentală a aruncat UDMR într-un con de umbră, mulți întrebându-se dacă această formațiune veșnic la putere ar mai trebui păstrată în noua configurație guvernamentală. Iată că ministrul Mediului, Tánczos Barna vine cu o excelentă lovitură de imagine, anunțând reluarea programului „rabla pentru electrocasnice”. Într-o perioadă plină de scumpiri și scădere a nivelului de trai, cineva din echipa guvernamentală vine cu o inițiativă bine primită de opinia publică. După cum anunță ministrul udemerist, de data aceasta nu se va mai bloca pagina pentru înscrieri online, iar fondurile alocate pentru această acțiune ar fi suficiente, adică 34 de milioane de lei. Nu este totuși o cifră optimistă, data trecută, în luna mai, fiind alocate 30 de milioane lei doar pentru etapa I, bani epuizați în numai 24 de ore!

Conform Mediafax, înscrierile în program ar putea începe în ultima săptămână din această lună, voucherele putând fi valorificate în luna decembrie. Doritorii vor avea la dispoziţie o săptămână să se înscrie şi să-şi creeze conturi de utilizator pe site-ul AFM.ro.

Conform Pro TV, în prima etapă, timp de o săptămână, se vor putea alege voucherele pentru maşini de spălat şi frigidere.

În etapa a doua, se vor putea alege vouchere pentru televizoare, laptopuri şi tablete.

În etapa a treia este rândul aparatelor de aer condiţionat, uscătoarelor de rufe şi aspiratoarelor.

Se poate participa la toate etapele.

Ca o noutate, criteriile de eficiență energetică la televizoare au mai scăzut de data aceasta, pentru a lărgi gama oferită clientelei.

În general, produsul dat la schimb trebuie să fie din aceeași categorie cu cel care va fi cumpărat – de ex. frigider contra frigider. Există doar două excepţii. Pentru un laptop puteţi da la schimb un calculator cu monitor, iar pentru maşina de spălat şi uscătorul de rufe puteţi casa orice dispozitiv acceptat în program.

Voucerul pentru produsul vechi începe cu o valoare de 200 de lei pentru aspiratoare și urcă la 500 de lei la laptopuri și este valabil 15 zile din momentul emiterii lui.

Între acestea avem:

  • 300 de lei pentru tablete;
  • 400 de lei pentru mașini de spălat rufe, inclusiv cu uscător;
  • 400 de lei pentru mașini de spălat vase;
  • 400 de lei pentru aparate de aer condiționat, inclusiv portabile;
  • 400 de lei pentru frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice, congelatoare;
  • 400 de lei pentru uscătoare de rufe
  • 400 de lei pentru televizoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.