Un asistent medical este acuzat că ar fi violat o pacientă de 18 ani internată la Spitalul de Psihiatrie Oradea

0
126

Un asistent medical de la Secția de Psihiatrie III a Spitalului Județean Bihor este acuzat că ar fi agresat sexual o pacientă de 18 ani.

Asistentul medical este angajat al Secției de Psihiatrie III a Spitalului Județean din Oradea. Conducerea unității medicale l-a suspendat pe perioada cercetărilor, spune dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Județean din Oradea.

Asistentul medical a fost reclamat de aparținătorii tinerei de 18 ani că ar fi comis o agresiune sexuală asupra acesteia, la sfârșitul săptămânii trecute.

Cazul a intrat în atenția Parchetului și al Poliției, precum și de o comisie de cercetare administrativă a Spitalului.

„Am primit sesizarea de la victimă și am întocmit o comisie de cercetare. Aceasta se va întruni joi dimineață, la ora 9.00. Între timp, victima a fost și la Medicină Legală, de unde așteptăm rezultatele pentru a vedea dacă există ceva ce-l poate incrimina pe asistent. Aparținătorii au sesizat și Poliția, au fost luate declarații. Deocamdată, este greu de știut care este adevărul. Nu există martori, nu a auzit nimeni nimic. Așteptăm rezultatele de la Medicină Legală și cele ale Comisiei Spitalului”, a declarat dr. Gheorghe Carp.

Pacienta a fost internată Psihiatrie de familie pentru probleme cu alcoolul, spun surse medicale.

Între timp, conducerea Spitalului l-a suspendat pe asistentul medical (50 de ani), până la finalizarea anchetei.

„A fost trimis în concediu de odihnă, cu obligația de a se prezenta la audieri în fața unei comisii de cercetare administrativă pe care am dispus-o imediat”, a mai precizat dr. Carp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.