Bihorean, bănuit că ar fi ucis câinele unei vecine și ar fi schingiuit un altul, ajuns după gratii

0
119

Joi, 13 aprilie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 77 de ani, din localitatea Holod, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de uciderea animalelor, cu intenție,fără drept șischingiuirea animalelor.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de la protecția animalelor îl bănuiesc pe acesta că, la 7 aprilie a.c., ar fi ucis un câine, de rasă comună, care aparținea unei localnice, vecină cu acesta, după ce l-ar fi prins într-un laț, iar apoi i-ar fi aplicat lovituri cu o furcă.

Același bărbat este bănuit că, la sfârșitul lunii martie a.c., ar fi schingiuit un alt câine, de rasă comună, care aparține unei localnice, tot vecină a acestuia, prin aceea că l-ar fi prins într-un laț, apoi ar fi turnat benzină pe el și l-ar fi incendiat, cu intenția de a-l ucide. Câinele a suferit grave leziuni în urma incidentului.

Cel în cauză va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, în vederea dispunerii de măsuri legale față de acesta.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.