Un deputat AUR și-a agresat soția în mijlocul nopții în fața copilului lor de 9 ani

0
70

În jurul orei 2, polițiștii postului Lumina au fost sesizați de către o femeie că este agresată fizic de soțul ei, relatează spotmedia.ro.

Cu toate acestea, femeia a refuzat să fie transportată la spital sau să fie emis un ordin de restricție împotriva soțului ei.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele în cauză, respectiv un bărbat, de 57 de ani, dar şi persoana vătămată, de 49 de ani, care prezenta urme vizibile de violenţă.

Poliţiştii au solicitat o ambulanţă, personalul medical acordând îngrijiri de specialitate femeii, aceasta refuzând transportarea la spital. Poliţiştii au întocmit imediat formularul de evaluare a riscului, reieşind risc iminent, însă femeia s-a opus emiterii unui ordin de protecţie provizoriu”, a transmis IPJ Constanţa, conform sursei menționate anterior.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru violență în familie, iar cercetările continuă.

IPJ Constanţa a precizat că a fost solicitată intervenţia unei echipe din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Constanţa, având în vedere prezența şi unei fete de doar 9 ani.

Conform unor surse apropiate anchetei citate de Ziua de Constanţa, bărbatul care şi-a agresat soţia este chiar deputatul AUR de Constanţa, Dumitru Focşa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.