Viitorii energeticieni de la Universitate în vizită la Stația Electrică Oradea Sud

0
152

Studenții anului III și IV, din cadrul Departamentului de Inginerie Energetică al Facultății de Inginerie Energetică și Management Industrial (IEMI) a Universității din Oradea au vizitat, în data de 3 mai 2022, Stația Electrică Oradea Sud.

Vizita de studii a fost coordonată de prorectorul Universității din Oradea, conf. univ. dr. ing. Gabriel Bendea și organizată de șef de lucrări dr. ing. Mihnea Cîmpan și șef de lucrări dr. ing. Daniel Albuț -Dana.

Stația Electrică Oradea Sud este cel mai important obiectiv energetic din Județul Bihor. „Cu prilejul vizitei lor, studenții s-au familiarizat cu principalele componente ale stației: camera de comandă, grupul electrogenerator, serviciile interne ale stației, stația exterioară de 400kV, stația exterioară de 110 kV, stația interioară de 20 kV. Mulțumim personalului stației, în special șefului acesteia ing. Gabriel Gondor și colegului său, ing. Petre Cociș, pentru primirea binevoitoare și explicațiile competente acordate studenților noștri”, a spus șef de lucrări dr. ing. Mihnea Cîmpan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.