Viitorul Borș a câștigat în premieră Liga a IV-a Bihor

0
211

Campioana Ligii a IV-a Bihor s-a decis sâmbătă, 11 iunie, în ultima etapă a play-off-ului. Cu un punct avans înaintea duelului direct, Viitorul Borș a obținut remiza și a terminat sezonul 2021-2022 pe primul loc și va participa la barajul de promovare în Liga a treia, înc are va juca deja săptămâna viitoare meciul tur contra campioanei din județul Bistrița Năsăud, CS Silvicultorul Maieru.

Crișul Sântandrei a reușit deschiderea scorului după o fază frumoasă: Turcan a pătruns pe dreaptă, a centrat în careu și Paul Mihuța a marcat cu o frumoasă lovitură de cap, din plonjon. 

În minuutl 89, Emerich Zadori a egalat cu un șut puternic sub transversală.

Președintele AJF Bihor, Radu Bitea, a efectuat festivitatea de premiere și le-a înmânat jucătorilor tricourile și medaliile de campioni, iar căpitanul Sebastian Zadori a ridicat trofeul.

Crișul Sântandrei – Viitorul Borș 1-1
Au marcat: Paul Mihuța 60 / Emerich Zadori 89
Crișul: Verdeș – Turcan, Matei, Letan, Chiș (48 Pușcaș), Prundaru, Novak, Habakuk, Covaciu, Dobrescu, Mihuța (86 Gavriș). Antrenor: Petre Gabor
Viitorul: Săvescu – Tătar (76 Em. Zadori), Alungi, Ienciu, Mănoiu (90 Simu), Mărunțelu, Raț, Jurcuț, Waritz, S. Zadori, Petricău (Jurcă). Antrenor: Lucian Stance
Eliminări: Novak 90+2 / –
Arbitri: Adrian Pal – Petru Irina, George Urs. Observator AJF Bihor: Sebastian Moisin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.