Viorica Dăncilă – șefă de partid?

0
551

Ea candidează pentru șefia partidului Națiune Oameni Împreună

Congresul Partidului Naţiune Oameni Împreună (NOI) se întruneşte marţi pentru alegerea conducerii, fostul prim-ministru Viorica Dăncilă candidând pentru funcţia de preşedinte.

Viorica Dăncilă, fostă prim-ministru și președinte al PSD post Dragnea

Congresul va avea loc la Sala Amfiteatru de la Institutul Naţional de Statistică, anunţă un comunicat al partidului, transmis luni.

Viorica Dăncilă şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al partidului, în timp ce pentru funcţia de preşedinte executiv candidează Francesco Şerban, iar pentru cea de secretar general – Cornelia Bălos.

Noua formaţiune politică îşi alege marţi şi cei cinci vicepreşedinţi, se precizează în comunicat.

Viorica Dăncilă vrea o nouă carieră politică

Fostul premier Viorica Dăncilă candidează pentru functia de presedinte al Partidul Națiune Oameni Împreună – NOI, la congresul care va avea loc începând cu ora 17, în Sala „Amfiteatru” din incinta Institutului Naţional de Statistică. Pentru funcţia de preşedinte executiv şi-a depus candidatura Francesco Şerban, în timp ce pentru funcţia de secretar general va candida Cornelia Baloş.

După 26 de ani în PSD, partid pe care l-a și condus vreme de 6 luni, Viorica Dăncilă anunța zilele trecute că revine în politică într-un partid nou: Națiune Oameni Împreună (NOI). Ea spunea că nu se mai regăsește în PSD, nu mai rezonează cu deciziile actualei conduceri și susține că nu a trădat partidul, ci ei (PSD – n.r.) „ne-au trădat pe mai mulți dintre noi”.

Partidul NOI este condus de Bogdan Petrescu (președinte interimar), Francesco Șerban (președinte Interimar Consiliul de Proiecte și Strategii), Iulia Hirică (vicepreședinte), Răzvan-Gabriel Gogoț (vicepreședinte), potrivit site-ului partidului. Ei se prezintă drept „un grup de profesioniști, consolidat în timp, ca urmare a faptului că împărtășim un set de valori și principii comune”.

Potrivit viziunii partidului, NOI își propune să promoveze „o altfel de politică”. „O politică a conștiinței, transparentă, cu adevărat în slujba cetățenilor și a țării, oferind oamenilor soluția democratică de a-și îmbunătăți viața, de a se bucura de normalitate politică, socială și economică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.