Street FOOD Festival 2023 debutează la Oradea

0
187

Street FOOD Festival își începe călătoria din acest an în Cetatea Oradea în perioada 4-7 mai cu o temă nouă: „Better Together”. Festivalul promite cele mai bune preparate din bucătăria internațională, alături de muzică live și seturi de DJ, oferind și o zonă dedicată copiilor.

Vizitatorii se pot aștepta să se răsfețe cu oferte delicioase precum tacos mexicani, tăiței thailandezi și curry indian. În plus, vor exista opțiuni și pentru cei cu restricții alimentare, inclusiv opțiuni vegetariene, vegane și fără gluten. Pe lângă mâncare, muzica live bună a făcut mereu parte din meniul Street FOOD Festival, iar anul acesta organizatorii au invitat nume noi care să încânte publicul.

Programul concertelor:

Vineri – 5 mai 2022

20:00 – Timothy Kross

21:30 – Jean Gavril

Sâmbătă – 6 mai 2022

19:30 – Six Martini

21:00 – Bosquito

Duminică – 7 mai 2022

20:00 – Timothy Kross

21:00 – Mihail

Tema „Better Together” celebrează puterea de uniune, iar organizatorii festivalului au lucrat din greu pentru a se asigura că acest lucru se reflectă în fiecare aspect al evenimentului. Cu o gamă variată de vendori care oferă preparate din întreaga lume, va exista ceva pe gustul tuturor pofticioșilor.

Copiii sunt bineveniți în zonele destinate acestora, cu diverse activități distractive. În plus, festivalul este pet friendly, astfel încât vizitatorii își pot aduce prietenii blănoși la distracție.

„Credem că mâncarea are puterea de a aduce oamenii împreună, iar acest festival oferă ocazia perfectă pentru ca doritorii de contexte sociale să vină și să se bucure de mâncare delicioasă în timp ce petrec timp de calitate alături de cei dragi,” declară organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.