APP își continuă extinderea

0
741

Păstrând entuziasmul la cote ridicate, membrii APP din Oradea au constituit încă două organizații: APP Oradea-Nufărul și APP Oradea-Grigorescu. Evenimentul a avut loc la sediul de pe strada Ady Endre, nr. 81, în prezența a circa 20 de membri, sub conducerea dnei Lilla Debelka, președinte al APP Bihor.

Lucrările au beneficiat de o seamă de luări de cuvânt despre situația politică din țară, precum și despre căile pe care APP Bihor ar urma să le ia. Cu această ocazie, participanții la discuții au putut aprecia maturitatea politică a liderului, Lilla Debelka, a cărei experiență de teren, dar și la înalt nivel, și-a spus cuvântul.

Nu e nevoie să stabilim prietenii sau alianțe până nu ne-am atins obiectivul de intrare în structurile puterii: consilii locale și județene, Camera Deputaților și Senat. Aceasta va fi linia politică de urmat și ea implică disciplină, unitate, loialitate, credință și o activitate susținută.

Lucrările s-au încheiat cu tradiționalele fotografii de grup, împreună cu Lilla Debelka, președintele filialei județene.

Doru Sicoe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.