S-a constituit APP Salonta

0
846

Într-o perioadă marcată de ariditate politică în plan județean, acțiunea de extindere a APP Bihor continuă! Joi, 17 februarie 2022, într-o atmosferă entuziastă, în prezența a peste 20 de persoane, s-a ținut ședința de constituire a organizației Alianța Pentru Patrie Salonta, precum și alegerile pentru conducerea acesteia.

Aspect de la lucrări. Vorbește Daniela Pusta

Lucrările s-au desfășurat în prezența dnei Lilla Debelka, președinte al APP Bihor și a membrilor conducerii județene. Luările de cuvânt mobilizatoare ale participanților, precum și prezentările candidaților au făcut din această ședință un punct de referință în dezbaterea politică locală.

Tradiționala poză de grup, de la finalul lucrărilor, cu Lilla Debelka în centru


În funcția de președinte al APP Salonta a fost ales dl Dorin Ghimiș, cu unanimitate de voturi, iar în funcția de secretar executiv dl Ghiță Bălaș. Vicepreședinți au fost aleși dnii Daniel Toader, Iuliu Turc, Augustin Fekete, iar ca membrii Biroului organizației au fost aleși dna Dorina Ghimiș, dl Marcel Gui și dl Adrian Petrugan.

Dorin Ghimiș, Lilla Debelka, Iuliu Turc și Ghiță Bălaș


Activitatea energică de constituirea a organizațiilor din județ, face ca APP Bihor să fie una dintre cele mai eficiente și bine cotate filiale din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.