Alegeri anticipate?

0
211
Alegerile la termen ar fi doar în anul 2024

Bulibășeala politică de la nivel central a dus la radicalizarea opiniei publice, sătulă să accepte haosul și incertitudinea zilei de mâine. În consecință, o mare parte a populației crede că alegerile anticipate reprezintă singura soluție a rezolvării actualei situații, generate de președintele Iohannis. Suspendarea acestuia este și ea dorită de oameni, dacă se poate la pachet cu anticipatele.

În plin dezastru pandemic, în care numărul de români morți aproape că a atins 600 pe zi, nu vedem cum anticipatele ar reuși să îndrepte situația. Dorite de unii politicieni pentru primăvara anului viitor, anticipatele, printr-o prezență masivă la vot, ar putea fi doar un nou „festival Covid-19”, cu o săltare nesănătoasă a numărului de infectări. În plus, configurația parlamentară ar rămâne aceeași, cu ușoare modificări ale procentelor partidelor, așa cum o demonstrează și recentele sondaje. Ca să nu mai vorbim de zecile de milioane de euro cât ne-ar costa aceste alegeri, în plină sărăcie. Ele ar fi doar un moft, prin care poporul ar mai fi înșelat încă o dată!

O rezolvare rațională, responsabilă, imediată, a instabilității guvernamentale a României și concentrarea pe rezolvarea rapidă a situației sanitare a țării și a creșterii aberante a prețurilor sunt principalele priorități pe care politicienii noștri ar trebui să le aibă în vedere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.