APP Bihor – între calitatea oamenilor și munca de teren

0
526


În nici șase luni de la înființare, APP Bihor s-a dovedit o filială foarte dinamică, care aplică în practică toate principiile de management și marketing predate la facultate. În plus, ieșirile de orice fel sunt bine documentate foto și video, devenind o arhivă remarcabilă, bună pentru analiză și perfecționare. Se investește multă energie și determinare în acțiunile APP Bihor, datorită, în primul rând, celei care este președinte, Lilla Debelka.

Lilla Debelka și colegii din APP Bihor distribuind mărțișoare personalizate de 1 Martie

Un rol esențial o au și membrii partidului, mai precis gruparea de bază a filialei județene. Ei pun mult suflet, încercând să participe la cât mai multe dintre acțiunile planificate, purtând geci, pulovere, fulare și șepci personalizate. Enumerăm crearea de filiale în județ, Caravana APP, adunarea și împărțirea de ajutoare către nevoiași, ședințele periodice, manifestări cultural-patriotice etc.

Sediul APP Bihor prilejuiește nu o dată discuții aprinse pe diferite teme. Vorbește Daniela Volpe, repatriată din Italia

„Foarte mulți dintre membrii noștri fac pentru prima dată politică; nu au mai fost membri de partid. Sunt oameni deosebiți, dedicați cauzei, care-l prețuiesc pe dl Liviu Dragnea și care au o personalitate aparte”, declară Lilla Debelka. Această personalitate a fost modelată de o experiență de viață deosebită, cu multă inițiativă particulară și, nu o dată, cu exercițiu occidental.

Reprezentanții APP Bihor s-au dovedit a fi cea mai numeroasă grupare de partid la depunerea de coroane cu o cazia zilei de 24 ianuarie

„Avem mai mulți membri care s-au întors din străinătate, după ani de muncă acolo și care au considerat că APP este cea mai bună soluție politică pentru felul cum percep ei viitorul României. Sunt oameni de calitate, ei reușind să obțină și cetățenia țării unde au lucrat. Consider că sunt un mare câștig pentru partidul nostru, ei având bine dezvoltată percepția occidentală asupra economiei, socialului și politicului. Se simte asta la ședințele noastre, dar și la activitatea de teren. Ei întăresc coeziunea echipei, fiind oameni pe care te poți baza până la capăt într-o acțiune”, spune dna președinte.

Lilla Debelka și colegii de partid în Piața Rogerius, cu prilejul Caravanei APP

Nucleul de bază al APP Bihor este format din oameni cu inițiativă particulară, cu studii superioare, de diverse proveniențe sociale și etnice, cu realizări profesionale, cu familii bine închegate, adică oameni care pot fi model pentru ceilalți. Antreprenori, manageri, profesori, auditori, foști sportivi de performanță, artiști, tineri, seniori și pensionari, pun umărul la reușita fiecărei acțiuni, de la împărțirea de pliante, la împărțirea de mărțișoare și flori, de la colindele de sărbători la împărțirea de ajutoare, de la dialogul cu oamenii de pe stradă, la interacțiunea cu colegii de partid pe grupurile de Whatsapp și Facebook.

Cartonașele cu mesaje, puse în circulație pe Internet, sunt un tipic al APP

„Mă bucur că membrii noștri vin cu tot felul de inițiative în spiritul programului partidului nostru, fiind niște adevărați patrioți, care-și doresc o viață mai bună în această țară, nu afară. E important să fim un partid viu, apropiat de oameni, să ascultăm părerile celorlați și să elaborăm noi direcții de acțiune pentru partidul nostru”, spune Lilla Debelka.

Distribuind ajutoare nevoiașilor

Activitatea APP Bihor nu va slăbi în intensitatea, deoarece ținta principală este înființarea de filiale în toate comunele și orașele județului, precum și prezentarea de candidați la funcțiile de primari, acolo unde se organizează alegeri anticipate din cauza disponibilizării fotoliului de primar.

Caravana APP Bihor în comuna Bulz

Cea mai importantă acțiune a filialei bihorene urmează a fi Cupa APP la minifotbal, la finalul căreia s-ar putea să vină și Liviu Dragnea. Se dorește a fi o acțiune amplă, care să cuprindă echipe de pe tot întinsul județului și care va necesita o anumită mobilizare financiară.

Lilla Debelka și colegii de partid la Bălnaca

Fără-ndoială, APP dovedește în Bihor că este cel mai vivace partid, niciunul dintre celelalte neremarcându-se cu altceva decât împărțirea funcțiilor odată cu reorganizarea guvernamentală dintre PSD, PNL și UDMR. APP aduce un suflu nou în politică, cu oameni proaspeți și idei patriotice, pentru care comunicarea la nivelul tehnologiei actuale nu este un impediment ci o oportunitate.


Doru Sicoe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.