Arbitrul István Kovács vizat pentru finala Champions League

0
323

„Are șanse mari să arbitreze finala Champions League”. Ion Crăciunescu, încântat de prestația lui Istvan Kovacs în meciul Manchester City – Real Madrid 4-3

„Are șanse mari să arbitreze finala Champions League”. Ion Crăciunescu, încântat de prestația lui Istvan Kovacs în meciul Manchester City – Real Madrid 4-3

Ion Crăciunescu l-a lăudat pe István Kovács, după prestația din meciul Manchester City-Real Madrid, din prima manșă a semifinalei Champions League. Fostul arbitru internațional este convins că „centralul” din Carei are șanse mari să conducă finala de anul viitor a celei mai importante competiții europene inter-cluburi.

Ion Crăciunescu l-a lăudat pe Istvan Kovacs, după meciul din Champions League

Istvan Kovacs s-a descurcat admirabil în infernul de la Manchester. A condus foarte bine, fără să aibă nevoie de ajutorul VAR în niciun moment, a luat decizii „în spiritul jocului” și a contribuit la spectacolul din teren. Arbitrul român a rezolvat chiar și cele mai încinse momente cu „vorba bună”, iar vedetele din cele două formații nu au avut mai nimic de reproșat. Doar cu antrenorul Pep Guardiola s-a contrat puțin, dar lucrurile s-au liniștit după apariția cartonașului galben.

Arbitrul István Kovács

„Mi-am cerut scuze arbitrului, a fost doar emoția partidei. Pentru mine, a fost aut în favoarea lui City, dar el a decis altfel. Am reacționat sub impulsul emoției și i-am cerut scuze”, a declarat Pep Guardiola la final.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.