Bihorean arestat după ce a jefuit un bărbat pe care se oferise să-l transporte din Oradea la Arad

0
234

Miercuri, 22 martie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Trasporturi Bihor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 40 de ani, din comuna Ciumeghiu, județul Bihor și față de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, respectiv complicitate la tâlhărie calificată.

Din cercetări a reieșit că, la 24 februarie a.c., cei doi l-ar fi abordat pe un bărbat de 53 de ani, din județul Arad, în timp ce se afla în Stația C.F.R. Oradea, bărbatul acceptând să fie  transportat de aceștia, cu un autoturism, până la destinație, în municipiul Arad. Cei doi sunt bănuiți că, pe traseu, prin violență, l-ar fi deposedat pe arădeanul de 53 de ani de 5.300 de lei, sumă de bani care, ulterior, ar fi fost împărțită  între aceștia.

Joi, 23 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Trasporturi Bihor i-au prezentat pe cei doi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele bărbatului de 40 de ani un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar față de tânărul de 24 de ani a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Trasporturi Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.