Șofer prins cu 180 km pe oră pe un drum din Bihor

0
131

Joi, 23 martie a.c., la ora 16:58, pe D.N.19, în afara localității bihorene Tarcea, a fost depistat în trafic un tânăr de 24 ani, din comuna Zăbrani, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 180 km/h, înregistrată radar, în zona limitare a vitezei de deplasare la 100 de km/h.

Conducătorul auto care a depăşit limita legală de viteză cu peste 71 de km/h a fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 120 de zile.

Peste 280 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, în ultimele 24 de ore. 218 dintre sancțiunile aplicate au fost pentru exces de viteză, iar 24 de permise de conducere au fost reținute.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 288 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 119.145 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 24 de permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.