Bild: Avionul cu care Serghei Lavrov se îndrepta spre China, s-a întors la Moscova, de la jumătatea drumului

0
191

Un eveniment important s-a petrecut în relațiile ruso-chineze. Celebrul ministrul rus de externe, Serghei Lavrov ar fi trebuit să ajungă la Beijing, joi seară, într-o misiune diplomatică, însă la mijlocul drumului avionul s-a întors.

Ministrul Serghei Lavrov, un personaj cu o moralitate duplicitară, numit și omul cu două familii

Informația a fost făcută publică de publicația germană Bild, care spune că aeronava s-a întors de la jumătatea drumului, adică de deasupra Novosibirsk (Siberia). Astfel, în loc să zboare în China, după ce a parcurs 2.800 de km, Lavrov s-ar fi întors pe aeroportul de pe care a plecat din Moscova.

Jurnaliștii se întreabă care este motivul acestui lucru. Ei se întreabă dacă nu cumva tocmai Beijinul nu a vrut să-l mai primească pe ministrul de Externe rus sau dacă nu cumva chiar Vladimir Putin l-a întors din drum.

Și asta pentru că totul s-a întâmplat în ziua în care Joe Biden a anunțat ajutoare pentru Ucraina în valoare de 800 de milioane de dolari, iar Putin a spus în urmă cu câteva zile că va reacționa la livrările de arme din Occident pentru adversarul său, Ucraina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.