Cât durează episodul de ger și când se încălzește vremea?

0
111

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 6 februarie – 6 martie 2023. Potrivit specialiștilor, săptămâna aceasta avem parte de o vreme deosebit de rece în majoritatea zonelor din țară.

Prognoza meteo  6 – 13 februarie 2023

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile centrale, nordice și la munte. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

Prognoza meteo 13 – 20 februarie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în toate regiunile.

Prognoza meteo 20 – 27 februarie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza mereo 27 februarie – 6 martie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această peroadă, la nivelul întregii țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.