Complet modernizat, ștrandul Venus din stațiunea 1 Mai se redeschide în iulie

0
1171

Lucrările de reabilitare au intrat pe ultima sută de metri. Proiectul de investiții a însemnat refacerea integrală a complexului ce se întinde pe o suprafață de 4,3 hectare. Compania a păstrat doar vegetația deja existentă, conceptul fiind complet nou, structurat după modelul unui aqua park de ultimă generație.

Turiștii vor găsi aici 7 bazine pentru adulți și 2 bazine pentru copii, restaurante, locuri de relaxare și terenuri de sport. De la bazine de înot, inclusiv cu platformă de sărituri, la bazine cu tobogane, masaj aquatic sau jacuzzi, complexul alternează oferta de apă termală specifică zonei de vest a țării cu bazine cu apă încălzită. 

„Complexul Venus vine să completeze oferta turistică pentru zona de Vest a țării. Dacă, până în prezent, Băile Felix au fost punctul principal de atracție, odată cu deschiderea aquapark-ului din 1 Mai, ne dorim să oferim o alternativă la același nivel de calitate, accesibilă tuturor categoriilor de turiști”, spune Radu Roșca, președinte executiv al Transilvania Investments.

În prezent, lucrările principale legate de infrastructura ștrandului (refacerea sistemului de alimentare cu apă, construcția corpurilor de clădire noi, a rețelei de încălzire etc.) sunt finalizate, fiind în implementare lucrările de finisaje. Conform graficului de lucrări, ștrandul Venus va fi deschis pentru public în prima jumătate a lunii iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.