Două trenuri ce transportau cereale s-au ciocnit

0
194

ISU Vrancea a fost sesizat prin apel la 112 că în zona Dumbrăveni a avut loc o coliziune între două trenuri de marfă.

Cele două trenuri de marfă care transportau cereale și care s-au ciocnit, joi, 1 decembrie, erau private, iar una dintre locomotive s-a defectat în mers și nu a mai putut fi controlată de mecanic. Circulația feroviară între Gugești și Sihlea este blocată, potrivit CFR SA.

CFR SA a transmis că la această oră traficul feroviar este blocat între stațiile Gugești – Sihlea, din cauza incidentului în care au fost implicate două trenuri private de marfă.

„Locomotiva trenului privat de marfă, care aparține operatorului TimRail Cargo s-a defectat, iar mecanicul nu a mai putut controla garnitura, care a patinat și a intrat într-un alt trenul privat de marfă, al companiei DB Cargo, care aștepta la sector. În urma impactului, locomotiva și primul vagon, din compunerea trenului de marfă al companiei DB, au deraiat”, informează CFR SA.

Pentru asigurarea continuității traficului, toate trenurile de călători, care urmau să tranziteze această zona, vor circula deviat pe ruta Mărășești – Tecuci – Barboși – Făurei – Buzău și retur.

CFR SA arată că măsura va fi menținută până la repunerea pe șină a locomotivei și a vagonului deraiat, inclusiv retragerea garniturii de marfă din zona respectivă.

„Rezentanții SRCF Galați vor asigura suportul tehnic necesar operatorilor privați pentru intervenția la fața locului, astfel încât zona afectată să fie eliberată și redeschisă traficului în condiții de siguranță”, mai arată CFR SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.