Elon Musk, preşedinte al SUA?

0
197

EXCLUSIV Elon Musk, planul pentru preşedinţia SUA! Se resetează jocul pentru 2024 (VIDEO) A devenit o personalitate planetară. Are Tesla, are rachete recuperabile, are rețea de sateliţi şi acum a devenit şi proprietarul Twitter, cea mai influentă reţea de socializare din Statele Unite. Are foarte mulţi bani şi o notorietate greu de egalat la nivel mondial. Este vorba desigur despre Elon Musk.

Declaraţia lui după preluarea Twitter despre libertatea de exprimare îl plasează în mijlocul unei întrebări de o mie de puncte: se pregăteşte Elon Musk de o candidatură la preşedinţia SUA?

Se resetează jocul pentru 2024

Mihai Neamțu: „Toată lumea știe că Facebook și YouTube sunt puternic cenzurate. Comisia Europeană s-a pronunțat și a spus că nu va lăsa ca Twitter să opereze dacă nu respectă anumite limite.

Elon Musk a spus că vrea cât mai multă libertate. Libertatea este generatoarea de competiție de idei, iar competiția este esența capitalismului. Elon Musk este un capitalist. O operațiune pur capitalistă a dus la eliberarea unui spațiu vital.

Elon Musk este un pionier al științei, un avocat al libertății de exprimare. Se resetează jocul pentru alegerile prezidențiale din 2024”.

Gheorghe Piperea: „Elon Musk a făcut foarte mulți bani din contracte cu statul. Aceste mașini au crescut business-ul lui într-un mod cu totul nejustificat.

Musk ar putea să închidă Twitter, poate și Facebook”.

Elon Musk a dat marea lovitură

Bogdan Comaroni: Musk este un om de afaceri pur. Nu a demonstrat apetență pentru altruism. A dat o mare lovitură în pandemie prin Twitter.

Musk se declară pentru libertatea cuvântului, dar nu știm dacă Twitter devine un spațiu al libertății. El este un promotor al cipului și al spațiilor virtuale, ale viitorului. Promite o nemurire în spațiul virtual.

S-a văzut că nu putea de unul singur să se rupă de globalism”.

Jocurile pot fi regândite, din punct de vedere politic, deoarece un personaj cu atâtea resurse financiare și intelectuale se poate implica într-o campanie prezidențială. Ori de partea cuiva, ori de propria-i parte! Într-un fel sau altul, viitorul SUA ține de Musk, la fel ca și zborul spre Marte. Și când te gândești că tot traseul lui a fost înălțat de refuzul rușilor de a-i vinde o rachetă, pe care i-au cerut aberanta sumă de 8 milioane de dolari…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.