Englezii au rămas interziși când au aflat averea lui Țiriac

0
263

Publicația The Sun a realizat un portret al lui Ion Țiriac, al treilea cel mai bogat român: „Legenda tenisului, Ion Țiriac, are de patru ori mai mulți bani decât Federer și, de asemenea, are câștuguri mai mari decât Messi și Ronaldo la un loc.

Țiriac a adunat aproximativ 1,2 miliarde de lire sterline, circa 1,44 miliarde de euro, numai de pe urma afacerilor. Țiriac a devenit unul dintre cei mai bogați sportivi din lume, după ce a înființat prima bancă privată din România și a pus bazele unor firme de asigurări și leasing auto.

În prezent deține un complex rezidențial de lux în București, unde locuiesc doar cei mai bogați români”, se arată în materialul publicat în The Sun.

Ion Țiriac

Fostul tenismen Ion Țiriac, care a fost, până de curând, patron al turneului de la Madrid, rămâne în continuare cel mai bogat român din sport, cu o avere de aproximativ două miliarde de euro. În topul general, Ion Țiriac este pe locul trei.

În galeria foto de mai jos, poți vedea cine sunt cei 10 români din sport din Top 300, ce avere au, dar și locul ocupat în ierarhia generală a celor mai bogați români.

Marele regret al lui Ion Țiriac: „Nu mi-am putut face o familie adevărată, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu”

Ioana, fiica lui Ion Țiriac
Ioana, plimbându-și pitonul

Chiar dacă are trei copii, Ion, Karim Mihai și Ioana, Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, pentru o perioadă scurtă de timp. Întrebat în cadrul unui interviu ce i-ar spune tânărului Ion Țiriac, fostul jucător de tenis, care este pe punctul de a aduce un turneu ATP puternic în România, a răspuns simplu.

Ion Ion Țiriac

„Nu i-aș putea spune nimic, pentru că sunt epoci cu totul diferite. Până și Ilie Năstase, care e cu șapte ani mai mic decât mine, a trăit altfel. Eu sunt băiatul cu războiul. Am trăit războiul cu tot ce a însemnat, bombe, avioane. Și am trăit și prin anii 1950, care au fost ani grei, din toate punctele de vedere. Dar lucrurile au mers mai departe și nu pot regreta nimic. Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă”, a dezvăluit Ion Țiriac, într-un interviu acordat unei reviste a pasionaților de Porsche.

Karim Mihai Țiriac

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.