Eveniment la Filarmonică

0
214

Principalul eveniment cultural al acestei săptămâni are loc astăzi, la Filarmonica de Stat din Oradea, cu începere de la orele 18. O expoziție de fotografii a lui Ovi D. Pop n-ar trebui să ne mai mire, însă ea este însoțită de lansarea unui album care conține tot ce este expus pe holurile Filarmonicii. Deja aceste fotografii au creat probleme, expoziția fiind cât pe ce să fie vernisată în alt loc. Fiind vorba de nuduri și o grămadă de copii luând cu asalt această instituție de cultură tocmai înainte de vernisaj, s-a găsit potrivit ca toate cele 130 de fotografii să fie întoarse cu spatele. Un plus de discreție pentru cei mici a fost considerat o necesitate…

Expoziția Nude in the City este expusă la Filarmonica de Stat, la etaj

La vernisaj sunt așteptați toți iubitorii de fotografie și nu numai. Formația Celelalte Cuvinte va da un scurt concert pe scenă, iar doi universitari din domeniul artei vor avea contribuția lor la acest eveniment. De la Cluj vine Dorel Găină, un fotograf împătimit și el, iar din Oradea Ștefan Gaie. Ei vor marca această expunere fotografică de nuduri, una extrem de rară în ultimii ani, dar cu o pandemie ofertantă în ceea ce privește pustietatea locurilor publice unde modelele nud i-au pozat renumitului artist fotograf Ovi D. Pop, ajuns în topul mondial.

Albumul foto costă între 55 și 75 de lei, cu copertă simplă sau cartonată, este integral color și poate beneficia de autograf din partea celebrului autor. Manifestarea este estimată la aproape două ore, fiind o îmbinare între imagine și sunet, un eveniment cultural care nu ține de sărbătorile de iarnă, ci doar de artă și încântare.

Doru Sicoe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.