FC Bihor a făcut ultima repetiție în compania CS Diosig

0
101

Cea mai bine clasată echipă bihoreană din Liga 3 s-a confruntat sâmbătă cu una dintre principalele favorite la câștigarea Ligii a IV-a Bihor.

FC Bihor a făcut ultima repetiție în compania CS Diosig, după ce Viitorul Arad a renunțat să mai vină din cauza indisponibilităților apărute în lot. A fost poate mai bine întrucât CS Diosig este o echipă care are în componență mulți jucători cu experiența jocurilor pe Stadionul Iuliu Bodola, care a avut un gazon foarte bun pentru această perioadă a anului.

Antrenorul Florin Farcaș a început jocul cu o formulă care s-ar puta regăsi și sâmbăta viitoare la duelul cu CSM Satu Mare din etapa a 16-a din Liga 3. Superiori din punct de vedere fizic și valoric, „roș-albaștrii” au controlat jocul și au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 15 când Marius Hosu a ratat singur cu portarul. Extrem de util pe faza ofensivă, Tibi Serediuc l-a servit excelent cu o minge în careu centrată din partea dreaptă pe Andrei Gheorghiță, care a punctat cu o lovitură de cap în minutul 22 (1-0).

În lipsa lui Sergiu Jurj, Marius Hosu a arătat o bună dispoziție de joc și a majorat scorul în minutul 32 cu un șut din voleu expediat de la 14 metri la colțul lung, bară-gol (2-0). A și ratat încă o ocazie singur cu portarul, când a șutat imprecis (36). Golul trei s-a marcat în minutul 55 după o combinație frumoasă între Serediuc și Roșu, ultimul a centrat în fața porții și Marius Hosu a fost la locul potrivit trimițând în plasă din 6 metri (3-0). Posesorul unui șut puternic, Ember l-a pus la încercare pe Bob cu un șut de la 25 de metri, dar juniorul din poarta orădenilor a respins de sub transversală (67). la cealaltă poartă, Gheorghiță a ratat singur cu portarul (68), Andrei Hosu a trimis în bară (78), iar Demeter s-a remarcat la șutul expediat de Gunie de la 22 de metri și a respins de la vinclu.

În acest joc, pentru FC Bihor au evoluat: R. Bob (74 Nergheș) – C. Jurj (74 Drăgan), A. Gal (74 Al. Popa), D. Stan (46 Gunie), L. Ioviță (46 C. Roșu), R. Farcaș, Cl. Petruș (68 Ad. Popa), T. Serediuc (74 A. Moga), G. Cherman, A. Gheorghiță (68 Chindlea), M. Hosu (74 A. Hosu). Antrenori: Florin Farcaș, Dorin Mihuț și Vlad Ghețe. Au fost indisponibili Ionuț Ban, Sergiu Jurj și David Lupșe.

De partea cealaltă, antrenorul Gheorghe Silaghi a mizat pe Schipko (46 J. Demeter) – T. Szucs (74 C. Sabău), M. Gal, C. Letan, G. Cornea (46 Said Abib Eid), R. Crișan, A. Micaș, R. Ember (74 Cl. Popa), P. Suciu (88 Vereș), S. Ban (78 Fl. Bortiș), T. Cheregi (80 G. Costea).
A arbitrat Valentin Zah – Adina Moza și Florin Toia.

Sâmbătă, 11 martie, de la ora 15:00, FC Bihor (locul 3) va evolua pe teren propriu cu CSM Satu Mare (locul2), în derby-ul etapei a 16-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.