FC Bihor și-a prezentat noile achiziții și a intrat de miercuri în cantonament la Băile Felix

0
175

Înainte de deplasarea spre Hotel President, președintele Sandor Kulcsar și antrenorul Florin Farcaș au susținut o conferință de presă în care au fost prezentați și cei trei noi jucători care au semnat contracte cu clubul orădean: Călin Jurj (ultima dată la Poli Timișoara), Andrei Gal (Lotus Băile Felix) și Tiberiu Serediuc (liber de contract după despărțirea de Unirea Slobozia).

Dacă Andei Gal și Călin Jurj sunt orădeni și au început cariera la FC Bihor pe vremea când erau copii, Tiberiu Serediuc, născut la Suceava, este și el legat de orașul de pe Crișul Repede, s-a căsătorit cu o orădeancă.

Un alt jucător care a revenit la echipă este juniorul Raul Clemeniuc, după împrumutul la Aurul Brad.

La capitolul plecări, Denis Șandro a fost transferat definitiv de gruparea italiană Sassulo, Raul Ardelean și Patrick Andraș au fost împrumutați la Victoria Carei în Seria 10 din Liga 3, iar cu Karoly Fila și Andreas Știubea s-a încheiat colaborarea. Un alt jucător din anturajul primei echipe, Mario Balint a anunțat că renunță la cariera de jucător. Balint are doar 17 ani, iar în prima parte a campionatului a evoluat preponderent la FC Bihor II.

Jucător cu 190 de meciuri și 12 goluri în Liga 1, plus multe altele în Liga 2, mijlocașul Tiberiu Serediuc crede că va găsi motivația necesară și la nivelul eșalonului trei: „Pentru mine este o provocare. Nu am mai jucat la nivelul acesta dar vreau să îmi fac treaba cât mai bine în folosul echipei. Proiectul FC Bihor mi se pare unul ambițios. Sunt impresionat de ce am găsit aici și ca lot și în ceea ce privește condițiile. Important este să ajungem în play-off și apoi vom lua fiecare meci în parte”.

Fundașul central Andrei Gal s-a declarat bucuros că a revenit la clubul formator. „Le mulțumesc domnului președinte Kulcsar și lui Mister pentru încrederea acordată. Vreau să ajut echipa să ne atingem obiectivele. Am găsit un grup extraordinar de unit. Vrem să producem un fotbal cât mai plăcut, să readucem lumea într-un număr cât mai mare la stadion”.

După jumătate de sezon petrecut la Poli Timișoara, fundașul dreapta Călin Jurj a revenit și el la Oradea. „Este o a doua revenire acasă. Prima dată a fost când se numea CAO, iar acum pot să spun că am revenit la clubul mamă, la care m-am format. M-am adaptat foarte rapid având în vedere că îi cunosc pe majoritatea jucătorilor. Ne dorim să depășim performanța din sezonul trecut, când am ajuns în faza semifinală a barajului de promovare”, a spus fostul internațional de juniori.

Președintele a anunțat că FC Bihor va avea la dispoziție un autocar care a fost personalizat cu însemnele clubului, practic fostul autocar al Luceafărului Oradea. Primul drum a fost făcut miercuri, când echipa a plecat în cantonament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.