Piața Unirii nu are umbră și arbori din cauza lui Bolojan … care i-a tăiat pe toți în 2015!

0
381

Această poză am făcut-o în 2015, cu două zile înaintea tăierii tuturor brazilor argintii, molizilor, merișorilor sălbatici, castanilor și stejarilor vechi de 160 de ani din Piața Unirii.

Mă deranjează faptul că BOLOJAN, care a fixat pentru orădeni biruri și taxe cum nu s-au mai văzut în țară de 10 ani, aranjează” ca presa și televiziunile naționale să-l PREASLĂVEASCĂ, fără a avea vreun rezultat SPECTACULOS… pentru Oradea!

Apropo:

În timpul lui Petru Filip existau 6 zone centrale hașurate pentru plata parcării -care era și foarte ieftină-,  iar acum fiecare stradă este hașurată cu 8 lei/oră sau cu 4 lei/oră – parcarea, adică orădenii sunt JEFUIȚI cu zeci de milioane de euro pe an.

Bucureștenii care au fost la firma mea, în aprilie 2021, au rămas șocați de prețul de 8 lei/oră și de sutele de agenți care veneau, din oră-n oră, pentru a da amenzi celor ce „îndrăznesc” să nu-și plătească parcarea.

Toată presa care trăiește de pe urma corupției politice locale… laudă, masiv de tot, plantarea unor ,,puieți de talie mare” în Piața Unirii. 

Nu se zice realitatea.

1. Bolojan a tăiat :

– toți brazii;

– molizii;

– tuia;

– stejarii;

– castanii uriași din Piața Unirii, chiar dacă Garda de Mediu, adusă de mine, a amendat Primăria Oradea cu 10.000 de euro.

2. Așa-zișii „puieți de talie mare” au DOAR 4 metri, adică nu sunt de talie mare decât pentru lumea care nu călătorește în alte orașe și, care, poate fi prostită!

 În Timișoara, Cluj – Napoca, Iași…, orașe care au fost demult depășite, ca frumusețe, de Oradea, din punctul de vedere al lui Bolojan și după felul în care se MINTE la televiziunile naționale, se plantează arbori și brazi de 8-9 metri înălțime și cu coronament pe ei.

Astfel, acești arboreți, real de talie mare, se prind și nu se usucă asemenea puieților plantați de ,,grozava” administrație orădeană!

 Cu alte cuvinte, în orașele frumoase ale României se plantează puieți cu înălțime dublă față de cei din Oradea.

Și… culmea! 

Nu se plătește presa pentru a lăuda plantarea unor puieți și pentru a se face PROPAGANDĂ penibilă, prezentând totul ca o mare VICTORIE! 

Mai ales că Piața Unirii nu are umbră și arbori din cauza lui Bolojan… care i-a tăiat pe toți în 2015. Acum, BIRTA și Bolojan sunt prezentați ca mari ,,salvatori” ai Pieței Unirii pentru că plantează niște puieți.

Recent, penibilul Dan Bucura s-a filmat în Piața Ferdinand, spunând că BOLOJAN trebuie CLONAT pentru ceea ce face pentru Oradea.

Bucura zicea:

„Odată CLONAT, Bolojan trebuie pus peste tot să conducă…”

Prezenta clădiri renovate…, care, de fapt, au fost renovate pe banii oamenilor și nu din banii lui Bolojan.

Acest individ precum și colegii lui jurnaliști au spus o serie de minciuni și mizerii.

În Timișoara, în ultimii doi ani ai primarului ROBU, s-au pavat, ca pietonale: 37 de străzi și Piața Libertății!

La noi, Bolojan a pavat doar strada Vasile Alecsandri!

37 la 1 e scorul pentru Timișoara.

ROBU nu a plătit televiziunile naționale pentru a-i ridica OSANALE!

Presa națională propagă minciuna conform căreia Oradea a depășit Timișoara, Clujul, Iașii!

Unde e Oradea unică în țară???

Numai minciuni!

Dan Bucura minte, spunând că în București nu s-a făcut absolut nimic. În schimb, l-au impresionat restaurantele de pe malul Crișului Repede, cu deosebire Restaurantul ,,Rivo”.

Eu merg în țară cu afaceri și am ocazia să văd multe aspecte.

Numai între Piața Unirii București și BIBLIOTECA NAȚIONALĂ sunt vreo 12 restaurante înlănțuite. Toate au 5 stele și terase la Cheiul Dâmboviței…

Apoi CENTRUL ISTORIC nu există??? Căci acolo sunt vreo 20 de străzi pietonale și pavate…

Nu una făcută de Bolojan ca în Oradea: Str. Vasile Alecsandri!

VALI LEUCUȚA

Om de afaceri ONEST si APOLITIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.