FOTO: Dezinteres total din partea lui Bolojan, și a greilor din județ, față de tricolorul românesc

0
483

 Ziua Drapelului Naţional al României este marcată în fiecare an, la 26 iunie, fiind instituită prin Legea 96/1998.

Drapelul este un simbol naţional, aşa cum prevede Constituţia României din 1991 modificată şi completată prin Legea de revizuire nr. 429/2003.

Prin Articolul 12, Constituţia stabileşte, că „drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare, începând de la lance: albastru, galben, roşu”.

La Oradea avem parte de un dezinteres total față de drapelul național al României, festivitățile nefiind onorate cu prezența de mai marii județului Bihor, în frunte cu baronul local, Ilie Bolojan.

La slujba de sfințire al drapelului României din municipiul Oradea nu au fost prezenți episcopul ortodox, Primarul Oradiei, prefectul județului Bihor și nici președintele Consiliului Județean Bihor. Discursul oficial a fost ținut în fața Primăriei Oradea de subprefectul Emilian Pavel. Evenimentele programate pentru Ziua Drapelului nu au fost promovate și nici mediatizate deși Bolojan plătește bani grei pentru presa sistemului din bani bihorenilor.

Acest lucru reflectă faptul că există un dezinteres major al autorităților din Bihor față de simbolul Patriei noastre, drapelul tricolor în cele trei culori sfinte, albastru, galben și roșu.

Să vă fie rușine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.