George Simion îl anunță pe Călin Georgescu premier, în timp ce el s-ar putea să candideze la funcția de președinte al țării

0
205
George Simion
George Simion, copreședinte AUR

Copreședintele AUR George Simion a fost invitat la Culisele Statului Paralel cu Anca Alexandrescu, în weekendul trecut. El a vorbit despre viitorul partidului pe care-l conduce și care crește în sondaje, atingând o sumedenie de teme. Vă prezentăm câteva dintre ele mai jos.

„Colaborăm cu toată lumea, nu ne vom alia cu nimeni din actualul Parlament. Noi doar cu poporul român, nu cu cei care au condus timp de 30 de ani. Nu am făcut această mișcare pentru a-mi asigura un post călduț de parlamentar. Cred că e nevoie de dreptate în România, am făcut această formațiune pentru a guverna, vom fi partid de guvernământ în 2024. Nu avem pe nimeni în spate.

Este o strategie de marketing politic, ne asumăm ca AUR să crească în perioada următoare, să ducă România acolo unde îi este locul. În Europa, un stat puternic care își respectă și bătrânii și cetățenii, o țară care să se gândească la natalitate. 

Relația cu Călin Georgescu e o chestiune de onoare, sper că va funcționa în continuare această chestiune de onoare. Singura formațiune politică naționalistă este AUR. Sper ca toate promisiunile pe care ni le-am făcut, ca bărbați, să fie respectate. Îmi doresc ca anii pe care îi am în viitor să mă țin de fiecare cuvânt pe care mi l-am dat. În numele AUR mi-am luat angajamentul să-l propunem pe domnul Călin Georgescu la funcția de prim-ministru.

Călin Georgescu și George Simion. Georgescu a fost raportor special al ONU, dar şi reprezentant al Comitetului Naţional UNEP pentru România. El a mai ocupat funcţii de consilier şi de secretar general al Ministerului Mediului, director al Departamentului Organizaţiilor Economice Internaţionale din Ministerul Afacerilor Externe şi secretar general al Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma.

Va trebui să convenim la un singur candidat pentru prezidențiale. În acest moment, noi, AUR, putem duce un candidat în turul 2 cu șanse la președinție. Eu personal am spus-o de mai multe ori: cred că sunt oameni mai calificați decât mine pentru a ocupă funcția de la Cotroceni. Vreau să dăm țării președinte și să schimbăm soarta României.

Polonezii au reușit să întoarcă cumva circuitul plecărilor și emigrației în ultimii ani. Asta trebuie să facem și noi, e foarte mult de muncă, avem nevoie de experți, de oameni care să își asume, de bărbați de stat”, a declarat George Simion la Realitatea PLUS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.