Horoscop 21 februarie

0
109

Berbec

E posibil să fi uitat ceva? Căci atmosfera de acasă este foarte încărcată de iubire, flori și atenție la detalii care transformă totul în perfecțiune. O surpriză fără ocazie specială, un vals, o masă delicioasă, acestea vor fi doar începutul, iar noaptea e destul de lungă, dar pentru voi doi și povestea voastră de dragoste, niciodată nu este suficient. Ai opri timpul în loc dacă s-ar putea, dar, cum e imposibilă treaba asta, alegi să îți faci mai des timp pentru astfel de momente.

Taur
Iubirea e frumoasă, iar începuturile unei povești noi sunt atât de speciale! Ești complet schimbat în compania iubirii, iar când o ții de mână, radiezi de fericire – chiar dacă te tot forțezi să-ți ascunzi adevăratele emoții. Lasă-te purtat de această iubire și vezi încotro te îndreaptă. Cei din jur au înțeles ceva: iubești din nou, iar asta îi bucură pe toți peste măsură.

Gemeni
Deși nu ai mai aflat nimic de multă vreme de un prieten foarte apropiat, te sfătuim să te pregătești sufletește de tot ce e mai interesant. Povestea voastră nu e deloc banală, nu e doar ceea ce pare. Lasă-te surprins și înconjurat de iubirea care ți se oferă, acceptă declarațiile de iubire pe care ți le face și fii sincer cu tine însuți, dar și cu prietenul tău. O simplă întâlnire a voastră îmbracă totul într-o lumină nouă.

Rac
Te-ai gândit să reaprinzi puțin dragostea, iar invitația la restaurant, atenția la cadoul pe care îl vei dărui și cuvintele din declarația de iubire vor aduce lacrimi de fericire în ochii partenerului de viață. Este o zi prielnică pentru nativii zodiei Rac, deoarece în această zi pot realiza tot ceea ce își propun și își vor trasa clar prioritățile de acum înainte.

Leu
Te ferești pe cât posibil să-ți arăți emoțiile și încântarea, dar persoana pe care ai cunoscut-o recent pare că ți-a cam pus capac, iar tu nu prea te mai recunoști. Lasă garda jos, renunță la atitudinea asta de „invincibil” și, dacă îți place, fă un pas spre relație. Astrele anunță o scurtă plimbare, o călătorie care se va sfârși cu o veste foarte bună.

Fecioară
Fă din tot ce simți un avantaj și trăiește-ți din plin sentimentele, bucură-te și arată asta, arată-i și partenerului tău tot ce simți! Va fi începutul unui capitol nou, cu dragoste și un viitor luminos. Este posibil ca nativul zodiei Fecioară să nu fie atent sută la sută, iar din acest motiv este predispus la a realiza mici erori la locul de muncă, nimic grav, se pot rezolva imediat.

Balanță
În povestea ta de iubire, lucrurile stau puțin altfel. Cearta, neînțelegerile și cuvintele spuse la nervi v-au adus o binemeritată pauză de relație. Ei, nu-i nimic, lucrurile oricum se vor aranja și vei avea parte de câteva surprize. Te sfătuim să asculți și să îmbrățișezi partenerul, mai da o șansă relației voastre. Gândește-te la câte vă leagă, la câte ați trăit împreună.

Scorpion
Aniversarea este un eveniment frumos care vă va ajuta să petreceți ceva timp împreună. Vei avea parte și de momentul tău, căci persoana iubită a pregătit totul în detaliu, dar fără ca tu să bănuiești ceva. Lacrimi, fericire și multe aplauze te vor aștepta, iar publicul prezent va fi numeros. Acasă, pasiunea dintre voi va da în clocot.

Săgetător
Pentru o perioadă vrei să fii singur. E bine și să ai timp pentru vindecare, doar că focul dragostei te va surprinde, îți va încălzi inima, iar iubirea va fi cea care va aduce și balsamul peste rănile tale. Renunță la ideea de „inimă închisă pentru recondiționare”, căci va fi timp pentru asta doar atunci când vei iubi din nou și vei renunța să te învinovățești pentru fiecare greșeală.

Capricorn
Sentimente noi dau naștere unei idei în mintea ta: „De data asta va fi chiar bine”. De fiecare dată este bine, atâta vreme cât iubești și simți fericirea – în viața ta și a partenerului. Chiar dacă abia recunoști că te-ai îndrăgostit, prietenii apropiați te cunosc mult prea bine pentru a vedea transformarea totală. A te îndrăgosti nu este o boală de care să te ferești sau pe care să-ți dorești să o ții departe de ceilalți. Iubește în văzul tuturor!

Vărsător
Vei dori să faci o bucurie unei persoane dragi din familie, cuiva care are un rol important în viața ta, iar revenirea pe plaiurile copilăriei va aprinde în inima ta dorul de toți cei dragi. Vei avea parte de o altfel de iubire, una care te va purta pe aripile visării și ale fericirii simple, vei lăsa emoțiile să-ți facă treaba, să te vindece, iar iubirea pentru acei ochi profunzi te va vindeca.

Pești
Vei reuși să atingi inima persoanei dragi prin gesturi simple, cuvinte blânde încărcate de iubire, recunoștință și prețuire. E timpul pentru planuri, pentru voi doi, pentru o viziune mai clară a viitorul vostru. Este o zi excelentă pentru nativii zodiei Pești pentru a căuta soluții, rezolvări la problemele mai vechi din cadrul căminului lor și totodată este o zi prielnică pentru a comunica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.