Incendiu la o gospodărie din Săucani, generat de un scurtcircuit

0
92

În dimineața zilei de marți, 18 aprilie a.c., pompierii militari din cadrul Secției Beiuș au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, reușind să salveze locuința și alte bunuri expuse pericolului de incendiere.  

În jurul orei 06.15, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic de Urgență 112,  echipajele Secției de Pompieri Beiuș au fost mobilizate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o construcție auxiliară din cadrul unei gospodării din localitatea Săucani, comuna Răbăgani.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea focarelor, respectiv pentru protecția casei, reușind să stingă incendiul în limitele găsite și să împiedice propagarea acestuia la locuința care avea un perete comun cu clădirea afectată de flăcări, salvând astfel bunuri de o valoare semnificativă.

 În urma producerii evenimentului, provocat cel mai probabil de un scurtcircuit, au ars circa 70 de metri pătrați din acoperișul anexei, o ușă și aproximativ două tone de furaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.