Irinuca lui Columbeanu și Monica vrea să devină avocat în SUA

0
337

La doar 15 ani, Irina Columbeanu a reușit să-i cucerească pe americani. Îi priește viața în Malibu, unde s-a mutat de câțiva ani alături de mama ei ei, Monica, și partenerul ei, Mr Pink, şi e complet transformată. Adolescenta s-a transformat într-o tânără remarcabilă și seamănă tot mai mult, pe zi ce trece, cu fosta doamnă Columbeanu, aşa cum o demonstrează şi o serie de imagini publicate recent de Irina. Mai mult, Irinuca a fost premiată recent de o fundație caritabilă din Malibu pentru activitățile ei.

E înaltă și frumoasă și ar putea să urmeze cu succes o carieră în modelling ca mama ei, însă Irinuca are planuri mari de viitor. Ea vrea să devină avocat și în ciuda faptului că are doar 15 ani, adolescenta este foarte implicată în activități caritabile. Mai mult, ea a ajuns recent în presa americană, după ce a primit premiul Dolphin Youth Awardee de la Fundația caritabilă Malibu Dolphin, fiind singura elevă de clasa a IX-a care a primit o astfel de nominalizare, ea concurând cu elevi mult mai mari decât ea.

Irina-Columbeanu-Dolphin-Separator

În fiecare an, membrii Consiliului Fundației Caritabile Malibu Dolphin analizează și fac selecția premianților dintr-o multitudine de nominalizări depuse de comunitate. Și, deși fiecare nominalizat este demn de luarea în considerare a Premiului Dolphin, procesul și decizia sunt luate cu mare grijă și deliberare.

Malibu Dolphin Charitable Foundation a fost fondată de foștii proprietari ai The Malibu Times, Arnold și Karen York. Membrii actuali ai consiliului sunt Karen și Arnold York, Scott Tallal, Terry Adamson, Gail Wilburn, Heidi Bernard, Craig Foster, Kasey Earnest și Hayley și Nic Mattson.

„Beneficiarii Premiului Dolphin pentru 2021 reprezintă un grup divers de persoane și organizații care au oferit servicii neprețuite lui Malibu în aproape toate domeniile imaginabile”, a declarat Karen York. „Suntem foarte norocoși să ne bucurăm de contribuțiile și dedicarea atâtor. Aceasta este magia care face comunitatea noastră atât de specială!”, a declart Karen.

Nu doar că a fost nominalizată, dar Irina a fost și premiată. Fiica lui Irinel Columbeanu i-a cucerit pe americani care au doar cuvinte de laudă la adresa adolescentei.

Pe Irina Columbeanu, cei de la fundație o descriu ca o sportivă ce participă la fel de fel de competiții de atletism, basket și de tenis.

„În calitate de membru al Corpului Studențesc Asociat (activități studențești) de la Liceul Malibu, ea susține și promovează implicarea elevilor la școală și în comunitate. Pasiunea ei pentru comunicare, atât scrisă, cât și vorbită, a adus succes în mai multe cluburi și discipline, inclusiv Model UN, Mock Trial și Positive Poets. Recent, a fost singura elevă de clasa a IX-a care a primit o nominalizare pentru evenimentul Tineretul Anului 2022 la BGCM, unde a concurat împotriva elevilor din clasa superioară ținând un discurs pregătit și prezentând un portofoliu extins de realizările ei.

Irina este activă în Leaders-in-Training, unde s-a oferit voluntar timp de zeci de ore pentru proiecte de servicii precum construirea de dispozitive robotizate de mobilitate pentru copiii cu dizabilități.

În primul an, ea a ajutat la înființarea statutului Brent’s Club în campusul MHS (un club care susține un stil de viață fără droguri), fiind președintele clubului.

Irina este un avocat al schimbării și o credință puternică în crearea de resurse echitabile pentru toți și caută mereu modalități de a-i include pe alții. Pe lângă numeroasele sale activități extracurriculare, Irina este o savantă care se mândrește cu excelența academică și speră să devină într-o zi avocat, neurochirurg sau scriitor”, mai scriu cei de la The Malibu Times despre fiica Monicăi Gabor.

Monicai a reacționat imediat și a ținut să se mândreacă cu fiica ei, ea fiind cea care a făcut public link-ul din publicație, în care sunt anunțați câștigătorii. „Felicitări pentru succesul tău”, i-a transmis mama ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.