Kamala Harris la București

0
201

Vicepreședintele SUA a călătorit miercuri seară la Varșovia și astăzi – la București pentru a asigura aliații NATO că „vom apăra fiecare centimetru de teritoriu”, după cum a spus Kamala Harris în Polonia.

Cotidianul Libertatea a scos astăzi pe piață o ediție specială. La două săptămâni de la începerea războiului Rusiei din Ucraina și în ziua vizitei vicepreședintele SUA Kamala Harris la București, Libertatea a publicat un număr în care rezumă ce știm despre conflict și unde poate merge acesta. Libertatea este ziarul quality cu cel mai mare tiraj vândut din România și posesorul site-ului numărul 1 în categoria știri generale a BRAT, cu peste 10 milioane de vizitatori unici în ianuarie 2022.

Coperta ziarului Libertatea

Profesor de științe politice la Moscova, Grigory Yudin a oferit un interviul cititorilor români. Yudin este unul dintre cei bătuți și a ajuns în spital, la una dintre primele manifestații împotriva războiului. El a spus că în Rusia există convingerea că țările NATO vor fi, la rându-le, atacate.

Pe coperta ediției de azi a Libertății titlul este în română și engleză: „Rusia are tancuri. România are democrație – Rusia has tanks. Romania has democracy”. Coperta conține și o fotografie cu un voluntar SMURD din România împreună cu copiii ucraineni la Vama Siret. Polonia și România sunt țările tranzitate de cel mai mare număr de refugiați ucraineni, Polonia ajungând la 1,5 milioane, iar România – la aproximativ 400.000. La ora 14, vicepreședintele SUA Kamala Harris va fi primită la Palatul Cotroceni de președintele României Klaus Iohannis. Apoi, în jurul orei 15, cei doi vor face declarații de presă și vor răspunde la câteva întrebări din partea ziariștilor.LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.