Klaus Iohannis, despre cazul Șoșoacă: Este inimaginabil, solicit o verificare la sânge

0
208

Președintele Klaus Iohannis a comentat joi scandalul în care au fost implicate senatoarea antivaccinistă Diana Șoșoacă și jurnalista italiană Lucia Gorraci: „Este regretabil, inimaginabil, solicit o verificare la sânge”.

Președintele Klaus Iohannis spune că scandalul Șoșoacă „este un incident absolut regretabil. Trebuie să fim foarte clari, sechestrarea de persoane se sancționează conform legii și în România”.

Șeful statului cere o verificare la sânge: „Este posibil să fi fost greșeli în abordare, dar nu pot eu să mă exprim asupra acestor chestiuni. Solicit această verificare la sânge, pentru a nu avea încă o dată un astfel de incident care este absolut regretabil și, ca să fiu sincer, până acum ar fi fost inimaginabil”.

Jurnalista din Italia a depus plângere penală pe numele Dianei Şoşoacă, pentru lipsire de libertate, în urma unui interviu eșuat din cabinetul senatoarei. Aceasta ar fi încuiat uşa când jurnalista ar fi vrut să plece, după care soţul Dianei Şoşoacă ar fi muşcat-o pe italiancă de mână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.