La Primărie numai cu certificatul verde!

0
374

Prelungirea stării de alertă pe teritoriul României până la data de 9 decembrie, face ca accesul în instituțiile statului să fie posibil doar în baza certificatului verde.

Vor avea acces în Primăria Oradea și instituțiile subordonare doar persoanele care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore; persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Plata online și declarații pe email

Cei care vor să evite deplasările la ghișeele primăriei, pot plăti impozitele, chiriile și amenzile online: pe site-ul www.oradea.ro, secțiunea Ghișeul online (plăți); prin aplicația pentru dispozitive mobile Plata Impozite MobilePay; prin platforma națională Ghișeul.ro; prin serviciul internet banking; prin ordin de plată; prin CEC Bank și Poșta Română. Primăria Oradea transmite că depunerea declarațiilor fiscale pentru clădiri, terenuri și autoturisme se poate face prin email pe adresele: primarie@oradea.ro; persoanejuridice@oradea.ro; persoanefizice@oradea.ro.

De asemenea, documentele pot fi trimise și prin postă sau curier ori prin fax la numărul 0259 437 544.

Certificatele de atestare fiscală se pot obține online doar de către utilizatorii înregistrați pe site-ul www.oradea.ro, secțiunea Ghișeul online – Primăria Oradea. Cei care nu sunt înregistrați pe site pot trimite cererile pe adresele de email amintite deja, iar transmiterea certificatelor de atestare fiscală se va face prin poştă sau alte metode, în funcție de solicitarea contribuabilului. Certificatele pot fi obținute și prin notarii care înregistrează tranzacția cu bunuri imobile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.