Liviu Dragnea anunță un nou PARTID condus de Carmen Dan: Am încredere totală

0
176

Liviu Dragnea a făcut dezvăluiri despre viitorul său politic în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la DCNewsTV, ”Ce se întâmplă?”.

”Primul obiectiv este să conving acest popor român că se poate, că există o cale pentru ieșirea din această criză nenorocită, generată de actuala conducere a țării, în frunte cu Iohannis și Guvernul PSD – PNL – UDMR, să le arăt cum se poate și ce beneficii sunt pentru fiecare dintre ei și pentru țară și cum poate redeveni România o țară cu adevărat suverană, păstrând toate relațiile diplomatice și economice pe care le are acum. Nu neapărat în același fel, adică nu din poziția de slugă. 

Al doilea obiectiv e să conving românii că se poate mânca sănătos în România. O să încep, undeva în primăvară, să prezint săptămânal câte o rețetă” a spus Liviu Dragnea la DCNews. 

Fostul lider social-democrat, întrebat cu ce partid vrea să-și îndeplinească aceste obiective a răspuns: ”Cu partidul unde președinte va fi Carmen Dan, din mai multe motive: președinte trebuie să fie un om în care eu am încredere totală din punctul de vedere al patriotismului, al onestității, al capacității de a înțelege un program de guvernare și de a-l pune în practică și al capacității de a putea să discute cu oamenii. Este o variantă Partidul România Suverană. Am zis, dom`ne, după APP, trebuie să facem un partid, s-a vorbit de către cei 27 – 28 președinți de organizații de la APP care au plecat, n-au rămas acolo – oricum am înțeles că la APP nu mai e nimic.

Dacă acest partid va rămâne în vigoare, dacă va fi funcțional în continuare, se va merge cu el….. Sigur că e important partidul, dar, vă spun cu toată tăria, cel mai important e programul” a spus Liviu Dragnea în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la DCNewsTV, ”Ce se întâmplă?”. Acesta a adăugat că mereu a apărut o ”problemă” când a venit vorba să colaboreze cu vreun partid. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.