Lunetistul Wali: „Rușilor le este frică de o luptă de aproape. Preferă să bombardeze”

0
166

Celebrul lunetist canadian Wali este în viață, infirmând propaganda rusească ce-l dădea mort. El a rupt tăcerea și a vorbit despre conflictul ruso-ucrainean.

Wali a supraviețuit bombardamentelor

„Sunt în viață… Zvonurile că aș fi murit în luptă au fost complet ridicole. Adevărul este că am câștigat și am produs pierderi între inamici. Din păcate am pierdut și camarazi, morți și răniți. Rușilor le este frică de o luptă de aproape. Preferă să bombardeze, iar și iar, distrugând case, așa golani frustrați”, a remarcat lunetistul, citat de CBC.

Bărbatul a ajuns o legendă în rândul armatei mondiale deoarece poate ucide până la 40 de persoane într-o singură zi. Un lunetist bun ajunge la cinci-șase ucideri pe zi.

Wali, ochind prin luneta armei sale

Elon Musk, lăudat de lunetistul canadian

„După ce am văzut artileria și forțele aeriene ruse în acțiune, vă pot spune că nu este atât de ușor pentru ruși să distrugă o antenă Star Link. Pur și simplu plasați o unitate Star Link într-o gaură, de exemplu, și înconjurați-o cu saci de nisip sau pereți de beton.

Wali, pozând cu scumpa lui armă

Atunci ar fi nevoie de un impact direct pentru a o distruge, ceea ce ar necesita o cantitate mare de obuze sau chiar folosirea unei bombe de mare putere. Cu siguranță ar putea fi folosită o muniție ghidată, dar costul acesteia l-ar depăși pe cel al antenei Star Link.

Războiul este și un război economic: rușii nu au niciun interes să irosească rachete în valoare de sute de milioane de dolari pentru a distruge câteva antene, dacă aceste antene pot fi înlocuite în câteva ore cu prețul de câteva mii de dolari.

Acest război este, de asemenea, un război informațional. Pentru ca adevărul să fie cunoscut, el trebuie împărtășit. Rețeaua Star Link face posibilă acest lucru.

Sunt atât de mândru să văd lumea ridicându-se împotriva acestei crime împotriva păcii, care este invazia rusă a Ucrainei”, a spus celebrul lunetist, în cadrul unui interviu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.