Toate bazele militare rusești descoperite cu Google

0
182

Google a făcut publice, prin intermediul aplicaţiei Google Maps, imaginile din satelit cu toate bazele militare ale Federaţiei Ruse. Acestea mai includ fortificaţii, diverse facilităţi şi aeroporturi militare, nave, sisteme antiaeriene şi lansatoare de rachete nucleare ruseşti.

Grup de avioane rusești de ultimă generație Su-57

Victor Kovalenko, un fost jurnalist, dar şi veteran al armatei ucrainene, a postat pe contul său de Twitter mai multe imagini de acest fel care acum pot fi accesate direct prin intermediul Google Maps. Într-o astfel de imagine, se observă o bază aeriană cu avioane Suhoi SU-57 parcate pe pistă. SU-57 este un avion de generaţia a 5-a a Federaţiei Ruse, cu amprentă radar redusă şi care se află în prezent în faza de testare.

Su-57 se dorește un răspuns la americanul F-22

O altă imagine arată portavionul Federaţiei Ruse „Amiralul Kuzneţov”, aflat în prezent în reparaţii capitale. Asta înseamnă că Rusia nu este pregătită de un război îndelungat, cu atacuri nucleare, așa cum credeau unii.

Imaginile care sunt disponibile pe Google Maps, surprind, de asemenea, inclusiv o bază de lansare a rachetelor intercontinentale balistice din dotarea Federaţiei Ruse.

Singurul portavion rusesc – Amiralul Kuzneţov – este în reparații capitale
Amiralul Kuzneţov, pe vremea când era funcțional
Baza de rachete

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.