Ministrul Agriculturii a demisionat după ce DNA a cerut Parlamentului să-i fie ridicată imunitatea pentru începerea urmăririi penale

0
156

Guvernul a transmis printr-o informare de presă că premierul Ciucă a luat act de decizia lui Chesnoiu.

“În urma apariției în spațiul public a unor suspiciuni cu privire la activitatea mea ministerială, am luat următoarele decizii: Le solicit tuturor deputaților din toate partidele vot pentru ridicarea imunității parlamentare, deoarece eu consider că suntem cu toții egali în fața legii și vreau să am posibilitatea de a elimina orice potențială suspiciune! Mă retrag din funcția de ministru – nu vreau să planeze nicio suspiciune asupra activității mele guvernamentale. De asemenea, mă autosuspend din Partidul Social Democrat!“, a declarat ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu pe o rețea de socializare.

Potrivit informațiilor, Crin Bologa, șeful DNA, a cerut Camerei Deputaților să ridicare imunitatea deputatului Adrian Chesnoiu, care este în prezent și ministru, acuzat de abuz în serviciu și instigare la permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinate publicității. În comunicat, nu este menționat numele persoanei vizate, însă purtătorul de cuvânt al PSD a recunoscut la Digi24 că este vorba despre ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.