Novak Djokovic a început antrenamentele pentru Australian Open!

0
203

Audierea lui Novak Djokovic (34 de ani) s-a încheiat favorabil pentru sârb: judecătorul a întors decizia prin care acestuia i-a fost anulată viza și a dictat eliberarea sa din detenție! La câteva ore de la acel moment, Nole s-a antrenat în complexul pentru Australian Open și a anunțat că vrea să participe la turneul de Grand Slam! 

În urmă cu câteva minute, în timp ce familia sa susținea o conferință de presă, Novak Djokovic a publicat o fotografie și un mesaj pe contul personal de Twitter.

„Sunt mulțumit și recunoscător că judecătorul a întors decizia de anulare a vizei. În ciuda a tot ce s-a întâmplat, vreau să rămân și să încerc să concurez la Australian Open. Rămân concentrat pe asta. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem, în fața unor fani uimitori. Pentru moment nu pot spune mai multe, dar MULȚUMESC pentru că ați fost alături de mine în toate acestea și că m-ați încurajat să rămân puternic”, a scris Djokovic.

Novak Djokovic și-a reluat antrenamentele, după decizia favorabilă

Alături de mesaj, Nole a publicat o fotografie de pe unul dintre terenurile din complexul în care se joacă turneul de Grand Slam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.