Obiectivele turistice puse în valoare de Oradea Heritage oferă copiilor și însoțitorilor în data de 1 iunie intrare gratuită și activități interactive

0
208

Cele cinci obiective turistice ale Oradea Heritage își deschid porțile gratuit de Ziua copilului pentru cei mici dar și pentru însoțitorii lor. Iată locațiile și programul:

Turnul Primăriei Oradea – str. Tudor Vladimirescu, nr. 2, între orele 12-18. Întâlnire cu clown, baloane și expoziție pentru copii. Magazinul de suveniruri este pregătit pentru cei mici.

Casa Darvas La Roche – str. Iosif Vulcan, nr. 11, între orele 12-18. Copiii vor avea parte de o întâlnire cu Charlie Chaplin, proiecții video-mapping din camera copilului, jocul pe panoul interactiv, lansare de vaporașe de hârtie sau carton, fotografii cu pălării de epocă. 

Templul Francmasoneriei – str. Calea Armatei Române, nr. 4, între orele 14-18. Însemnele specifice Templului Francmasoneriei vor fi explicate prin tururi ghidate pentru cei mici de la orele 14, 15, 16 și 17.

Sinagoga Neologă Sion – str. Independenţei, nr. 22, între orele 10-18. Editura All și Helen oferă copiilor cărți de povești și de colorat. Copiii vor putea descoperi desene cu picurile murale și pe broscuța Nuvolino din cartea Coloradea oferită de prietenii de la Visit Oradea.

Sinagoga Aachvas Rein – str. Primăriei nr. 25, între orele 10-18. Editura All și Helen oferă celor mici cărți de povești și colorat. Copii vor putea descoperi pe broscuța Nuvolino în cartea Coloradea oferită de prietenii de la Visit Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.