Ciprian Cîmpianu avansat antrenor principal la vicecampioana la polo, CSM Oradea

0
223

După un sezon în care a cucerit medaliile de argint ale Superligii Naţionale de polo şi a ratat Cupa României, conducerea CSM Oradea a decis să schimbe la nivelul băncii tehnice a echipei. După cinci ani în care a fost secundul antrenorului Dorin Costrăş, Ciprian Cîmpianu a primit şansa de a fi principal.

„Cred că era timpul ca după 11 ani în care am fost doar antrenor secund să încerc să conduc o echipă din calitatea de principal. Mulţumesc conducerii pentru şansa acordată şi am încredere că voi face treabă în această calitate”, au fost cuvintele noului antrenor principal. CSM Oradea vrea pentru noul sezon să suplimenteze bugetul de la 550.000 de euro la 650-700.000 de euro dacă va fi un parcurs european corespunzător.

„Deşi avem o bază de selecţie destul de bună, echipele orădene de copii şi juniori având rezultate excelente pe plan naţional, aceasta nu ajunge să ofere suficienţi poloişti echipei de seniori din cauza faptului că începând de la vârsta junioratului, sportivii valoroşi aleg să îşi continue cariera în Ungaria. Este absolut necesar să găsim soluţii pentru a înceteni această hemoragie de talente care curge spre ţara vecină. În comparaţie, Steaua Bucureşti are doar în Capitală nu mai puţin de 7 cluburi de copii şi juniori de unde poate selecta tot ceea ce are nevoie”, a mai spus Ciprian Cîmpianu, noul principal de la CSM Oradea.

Şerban Sere, directorul CSM Oradea a anunţat că a preluat în administrare bazinul de înot în aer liber din incinta Aquapark Nymphaea unde echipa de polo ar putea să joace dacă vremea va permite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.