Piața centrală se pregătește pentru Târgul de Crăciun

0
444

Piața Unirii va fi închisă circulației rutiere, începând de sâmbătă, 27 noiembrie, până pe 27 decembrie (inclusiv), în vederea pregătirii amplasamentului şi, apoi, desfăşurării Târgului de Crăciun, ediţia 2021. Acest lucru s-a avizat în şedinţa de joi a Comisiei tehnice pe probleme de circulaţie şi trafic rutier în municipiul Oradea.

Piața Unirii este principala piață a orașului, concepută inițial ca nod de circulație și piață agroalimentară

„Circulaţia rutieră din Piaţa Unirii va fi restricţionată de luni până vineri de la intersecţia cu str. Mihai Pavel până la intersecţia cu str. Iuliu Maniu. În weekend, accesul rutier în Piaţa Unirii, de la intersecţia cu str. Primăriei până la intersecţia cu str. Mihai Pavel, va fi permis doar riveranilor”, se anunță în comunicatul de presă emis reprezentanții municipalității.

Accesul rutier în Piaţa Unirii din str. Vasile Alecsandri va fi oprit, tot de sâmbătă.

Așteptatul Târg de Crăciun se va desfășura în Oradea în perioada 3 decembrie – 2 ianuarie. Aproape 40 de căsuţe cu podoabe, bunătăţi, cadouri, urmează a fi deschise, precum şi mai multe food truck-uri. Patinoarul nu va mai fi amenajat anul acesta, însă, pentru cei mici, organizatorii vor aduce şi un trenuleţ, respectiv un carusel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.